Какво е нужно за да стана счетоводител? - Finance Academy
Loading...
Уебинар

Какво е нужно за да стана счетоводител?

21.04.22 19:00 - 21:00 Webinar hall 1 Webinars Николай Такиев
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Какво е нужно за да стана счетоводител?" нa 21 април 2022 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Николай Такиев.

За Уебинара

Обучението има за цел да постави първи стъпки в опознаването на професията "счетоводител". Ще научите какво представлява счетоводната професия и първите стъпки, които можем да направим, за да можем да практикуваме тази професия. Ще засегнем изискванията и особеностите, които са свързани със счетоводстовто, както и ще отговорим на всички въпроси, зададени по време на уебинара.

Основите теми, които ще засегнем:

- Съшност на счетоводната професия

- Основни задължения на счетоводителите

- Какви са изискванията за станем счетоводители

За Лектора

Николай Такиев

Николай Такиев е магистър по „Счетоводство и бизнес анализ“ от Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Пред периода 2017-2019 г. работи като счетоводител в компания, която е специализирана в счетоводното обслужване на управляващи дружества, договорни фондове и инвестиционни посредници. От началото на 2020 г. стартира дейност като счетоводител на свободна практика с разнообразно портфолио от клиенти, извършващи дейност в различни сектори на икономиката. През 2020 г. Николай става част от екипа на най-големия професионален сайт за счетоводство в България – portalschetovodstvo.bg като автор на статии, свързани с данъци и счетоводство. През същата година Николай започва да се занимава активно с преподаване на счетоводство и данъци като води, както цялостни професионални програми по счетоводство, така и отделни семинари на редица теми.
Николай Такиев photo