fbpx

Finance Academy

Инвестиции в недвижими имоти – 2021

Актуално състояние
Не е записан
Цена
лв.190
Стартирай
or

Курсът “Инвестиции в недвижими имоти” предоставя необходимите знания, умения и инструменти за идентифицирането на успешна инвестиция в жилищен имот. Курсистите ще изградят своя инвестиционна стратегия и ще създадат финансов модел в Excel, който ще приложат върху намерени от тях реални имоти. По време на курса участниците ще правят огледи, ще водят преговори, а накрая ще представят своя най-подходящ за инвестиция имот. Селекцията от имоти ще се предложи от Flat Manager на потенциални купувачи и при сделка курсистите ще получат комисиона, ако са успели да договорят такава с брокера на имота.

За кого е подходящ курсът?

Какво ще науча в курса?

Кога стартира курсът?

Курсът стартира на 17.05.2021 – понеделник от 19:00. Занятията ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 19:00 до 21:00 часа.

Форматът на обучението е изцяло онлайн.

Как ще завършите курса?

Курсът завършва чрез със създаване на проект – Презентация на недвижим имот. Всеки участник в обучението ще има въможността да реализира задачата на поставената тема по време на обучението и да я представи пред преподавателя. При оценка над “Много добър” 5, курсистите ще придобият и сертификат за успешно завършен курс.

Колко струва обучението?

Участието в курса включва:

За да се запишете за курса кликнете на бутона “ЗАПИШИ КУРСА” в началото на страницата и следвайте стъпките. След успешно плащане ще бъдете записани за обучението.

"Инвестиции в недвижими имоти"

190 лв.

Водещ лектор

Борис Павлов следва в Американския университет в Париж и в EDHEC Business School в Ница. След като завършва две бакалавърски степени и една магистратура в областите финанси и икономика, Борис започва работа в инвестиционната банка Societe Generale. Прекарва две години в централата на банката в Париж, след което се мести в Ню Йорк, където работи с трейдинг екипите на екзотични финансови деривати и служи като връзка между централата и клона на Wall Street при осъществяването на различни проекти. Междувременно следва дистанционно магистратура по международно бизнес право в UCL и Queen Mary University и след завършването й се мести в Лондон, където заема позицията хедж фонд анализатор. След една година на Острова, в началото на 2017г., Борис се връща в България и стартира свой собствен бизнес – Flat Manager, компания за управление и инвестиции в имоти, които се отдават под наем краткосрочно чрез онлайн платформи като Airbnb. В момента компанията управлява над 200 обекта в България и Румъния, които се отдават за периоди от 1 ден до няколко години.

Календар на курса

При записване за курса се включете в затворената Facebook група на обучението от тук и ще се запознаете с вашите лектори още преди да стартираме.

Лекциите ще бъдат проведени  в платформата на Finance Academy. Нужно е да се регистрирате в сайта ни, да попълните всички данни коректно и да запишете курса. В предварително обявените дни и часове лекциите ще стартират в страницата на курса, която е достъпна във вашия профил.

Въведение: Какво е инвестирането?

10.03.2021 от 19:00

Инвестиционни активи и деривати

17.03.2021 от 19:00

Инвестиционни посредници и фондове

24.03.2021 от 19:00

Риск, диверсификация и планиране

31.03.2021 от 19:00

Методи за плащане

Банков превод

Фирма: ФИНАКАДЕМИ ООД 

Банка: ОББ АД 

IBAN: BG83UBBS88881000742762  BIC:UBBSBGSF .

С основание: “Инвестиции в недвижими имоти януари 2022 + потребителско име в сайта на Finance Academ

Картово плащане

Учебна програма

Banner-Redirekt-Инвестиции-в-недвижими-имоти