fbpx

Инвестиции в акции

Актуално състояние
Не е записан
Цена
лв.190
Първи стъпки
или

Курсът „Инвестиции в акции“ ще разгледа фундаментите на оценка и анализ на акциите на различни компании. В този курс ще научите най-важните неща за най-популярния инвестиционен актив, който формира най-голяма част от портфейла на всеки инвеститор – акциите. Умелото инвестиране в тях е ядрото на всяка успешна инвестиционна стратегия, затова познаването на този актив в дълбочина е от ключово значение за гарантиране на дългосрочен успех на вашите инвестиции. Курсът е подходящ за инвеститори, които са наясно как се изгражда балансирана инвестиционна стратегия и търсят как да максимизират печалбите си. 

За кого е подходящо обучението?

Какво ще науча в обучението?

Кога стартира и се провежда курсът?

Курсът стартира на 2.08.2021 – понеделник от 19:00. Занятията ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 19:00 до 21:00 часа. Обучението се състои от 8 лекции и приключва на 25.08.2021

Форматът на обучението е изцяло онлайн.

Как ще завършите курса?

Курсът „Инвестиции в акции“ ще завърши с тест. Изпитът се провежда непосредствено след завършването на обучението.

Колко струва обучението?

Такса за участие в курс

Инвестиции в акции

190 лв.

За да се запишете за курса кликнете на бутона „ЗАПИШИ СЕ“ в началото на страницата и следвайте стъпките. След успешно плащане ще бъдете записани за обучението.

Кой ще води обучението?

Георги Вулджев

Главен редактор, ЕКИП

Георги Вулджев е един от най-разпознаваемите млади икономически експерти в България. Работил е като икономист в Институт за пазарна икономика, след което става анализатор в Emerging Market Watch, фирма за икономически, финансови и политически анализи, която работи директно с банки и инвестиционни фондове от цял свят. Като главен редактор на Експертен клуб за икономика е автор на редица предложения за реформи в сферата на икономическата политика в България. От години се занимава с инвестиционна тематика, работил е като автор на инвестиционни анализи за Tavex Gold & Exchange.