fbpx

Finance Academy

Инвестиции-в-акции-курс-банер

Инвестиции в акции

Актуално състояние
Не е записан
Цена
лв.200
Стартирай

Курсът “Инвестиции в акции” ще разгледа фундаментите на оценка и анализ на акциите на различни компании. В този курс ще научите най-важните неща за най-популярния инвестиционен актив, който формира най-голяма част от портфейла на всеки инвеститор – акциите. Умелото инвестиране в тях е ядрото на всяка успешна инвестиционна стратегия, затова познаването на този актив в дълбочина е от ключово значение за гарантиране на дългосрочен успех на вашите инвестиции. Курсът е подходящ за инвеститори, които са наясно как се изгражда балансирана инвестиционна стратегия и търсят как да максимизират печалбите си. 

За кого е подходящ курсът?

Какво ще науча в курса?

Кога стартира курсът?

Курсът стартира март 2022.

Лекциите ще се провеждат изцяло онлайн в платформата на Finance Academy.

Как ще завършите курса?

Курсът „Инвестиции в акции“ ще завърши с тест. Изпитът се провежда непосредствено след завършването на обучението.

Колко ще струва обучението?

Участието в курса включва:

За да се запишете за курса кликнете на бутона „ЗАПИШИ КУРСА“ в началото на страницата и следвайте стъпките. След успешно плащане ще бъдете записани за обучението.

"Инвестиции в акции"

200 лв. преди 15.02.2022
240 лв. след 15.02.2022

Водещ лектор

Георги Вулджев е един от най-разпознаваемите млади икономически експерти в България. Работил е като икономист в Институт за пазарна икономика, след което става анализатор в EmergingMarketWatch, фирма за икономически, финансови и политически анализи, която работи директно с банки и инвестиционни фондове от цял свят. Като главен редактор на Експертен клуб за икономика е автор на редица предложения за реформи в сферата на икономическата политика в България. От години се занимава с инвестиционна тематика, работил е като автор на инвестиционни анализи за Tavex Gold & Exchange.

Георгри-Вулджев-EmergingMarketWatch

Допълнителна информация

Лекциите ще бъдат проведени  в платформата на Finance Academy. Нужно е да се регистрирате в сайта ни, да попълните всички данни коректно и да запишете курса. В предварително обявените дни и часове лекциите ще стартират в страницата на курса, която е достъпна във вашия профил.

Всички курсисти, които преминат успешно изпит, ще получат сертификат. 

*На снимката е изобразен примерен сертификат

Методи за плащане

Включи се сега

Банков превод

Картово плащане

Придобий всички необходими знания и умения  като се включиш в курса още днес.

Цена преди 15.02.2022

200 лв.

Ранно записване

Цена след 15.02.2022

240 лв.

Регистрация