fbpx

Finance Academy

Инвестиционните трендове на 2022

Безплатен Webinar: Инвестиционните трендове на 2022

Актуално състояние
Не е записан
Цена
Безплатен

⚠️ Кои ще бъдат основните инвестиционни трендове през 2022 ⚠️

✅ Безплатният уебинар “Инвестиционните трендове на 2022” е част от подготвителните лекции за програма по “Инвестиции и лични финанси”

Съвсем скоро изпращаме 2021, която беше изпълнена с интересни събития в света на инвестициите и всички си задаваме въпроса какво предстои? Успя ли световната икономика да премине през последствията от COVID-19 и всички икономически мерки, свързани с пандемията или ефекта ще се усеща още дълго? Ще се запазят ли инвестиционните трендове от 2021 и през следващата година или ще бъдем свидетели на изцяло нови, свързани с възстановяването на икономиките. Този уебинар е за вас, ако сте начинаещи инвеститори и не знаете от къде да стартирате. В този уебинар няма да получите “сготвени” отговори на тези въпроси, а ще придобиете знания и умения, които ще ви помогнат сами да отговорите на тях според вашите цели, възможности и преценка.

Ето какво ще научите от този уебинар

Кога стартира уебинарът?

Четвъртък 30.09.2021 от 19:00 часа.

Къде ще се проведе уебинарът?

В платформата на Finance Academy

Колко струва?

Уебинарът е напълно безплатен. За да получите достъп до него е нужно да се регистрирате в сайта ни и да го запишете през профила си. 

Водещ лектор

Георги Вулджев е един от най-разпознаваемите млади икономически експерти в България. 

Работил е като икономист в Институт за пазарна икономика, след което става анализатор в Emerging Market Watch, фирма за икономически, финансови и политически анализи, която работи директно с банки и инвестиционни фондове от цял свят.

Като главен редактор на Експертен клуб за икономика е автор на редица предложения за реформи в сферата на икономическата политика в България.