fbpx

Finance Academy

Лични-финанси

Лични финанси

Актуално състояние
Не е записан
Цена
200
Стартирай

Курсът „Лични финанси“ разглежда основни подходи и стратегии за управление на финансовите средства в личен и в семеен план. Участниците ще преминат през разглеждане на основна икономическа теория и подходи за ефективно управление на финансовите си ресурси спрямо краткосрочните нужди и дългосрочните си цели. Обучението ще даде отговор как да целеполагаме правилно спрямо етапа на живот, в който се намираме. Курсистите ще се научат да измерват и да управляват влиянието на икономическата обстановка върху личните им доходи. Този курс ще ви даде откровения отговор на въпроса “С какво разполагам?” и стъпките за това да подобрите стандарта си на живот. 

За кого е подходящ курсът?

Какво ще науча в курса?

Кога стартира курсът?

Курсът стартира на 22.11 – Понеделник от 19:00.

Лекциите ще се провеждат изцяло онлайн на живо в платформата на Finance Academy. Всеки курсист ще може да ги достъпи в платформата в удобно за него време, ако не може да гледа в момента на излъчване.

Как ще завършите курса?

Обучението е практически насочено и ще завърши с индивидуален проект от всеки курсист. Информация за проекта ще бъде споделена в първата лекция от курса.

Колко струва обучението?

Участието в курса включва:

За да се запишете за курса кликнете на бутона „ЗАПИШИ КУРСА“ в началото на страницата и следвайте стъпките. След успешно плащане ще бъдете записани за обучението.

*Ограничено записване за курсисти извън цялостната програма: 100 места

"Лични финанси"

200 лв. - преди 31.10
240 лв - след 31.10

Водещ лектор

Проф. Даниела Бобева е международен финансов експерт с над 20-годишен опит. Заема множество ръководни позиции, сред които първи вицепрезидент на Черноморската банка за търговия и развитие. В продължение на 11 години е директор на Европейската и международна дирекция в БНБ, където управлява проекти за въвеждане на европейските принципи и добри практики в банковата система на Египет, Черна гора, Сърбия, Албания, Македония. Бивш председател на агенцията за чуждестранни инвестиции (1995-1996), министър на търговията и външноикономическото сътрудничество (1997) и заместник министър-председател по икономическото развитие (2013-2014).

Допълнителна информация

Лекциите ще бъдат проведени  в платформата на Finance Academy. Нужно е да се регистрирате в сайта ни, да попълните всички данни коректно и да запишете курса. В предварително обявените дни и часове лекциите ще стартират в страницата на курса, която е достъпна във вашия профил.

Лекциите се провеждат на живо, но всеки курсист има възможност да ги гледа на запис в удобно за него време.

При успешно завършване на курса с финален проект, всеки курсист ще получи сертификат.

Методи за плащане

Банков превод

Картово плащане

Включи се сега

Придобий всички необходими знания и умения  като се включиш в курса още днес.

Цена преди 31.10.2021

200 лв.

Ранно записване

Цена след 31.10.2021

240 лв.

Късно записване