fbpx

Finance Academy

Основи на инвестициите- March 2021

Актуално състояние
Не е записан
Цена
Безплатен

Безплатният курс по Основи на инвестициите ще ви научи на основите на инвестиционната теория и практика. Обучението е подходящо за начинаещи в сферата на инвестирането. С него ще положите необходимата основа, за да станете успешни дългосрочни инвеститори. След завършването на курса вие ще сте запознати с всички фундаментални инвестиционни концепцепции и практики и ще сте способни лесно да се ориентирате в съвременната финансова система.

При успешно полагане на платен изпит, курсистите ще получат сертификат и ще могат да запишат цялостната програма по “Инвестиции и лични финанси” до запълване на предварително обявените места.

За кого е подходящ курсът?

Какво ще науча в курса?

Кога стартира курсът?

Курсът стартира на 18.10 – Понеделник от 19:00.

Лекциите ще се провеждат изцяло онлайн в платформата на Finance Academy на предварително уточнени дати. 

Как ще завършите курса?

Курсът завършва с платен входен изпит за програмата “Инвестиции и лични финанси” във Finance Academy. Таксата за изпит е 50 лева.

Всички курсисти, преминали успешно изпит могат да се запишат в цялостната програма.

Колко струва обучението?

Участието в курса включва:

Курсът “Основи на инвестициите” е напълно безплатен. Всеки желаещ може да го запише, след като се регистрира в сайта на Finance Academy.

Курсът е първи в програмата по “Инвестиции и лични финанси“.

След успешно преминаване на курса всички одобрени имат
възможност да запишат цялостната програма.

"Основи на инвестициите"

Безплатно

Явяване на изпит и сертификат

50 лв.

Водещ лектор

Георги Вулджев е един от най-разпознаваемите млади икономически експерти в България. Работил е като икономист в Институт за пазарна икономика, след което става анализатор в Emerging Market Watch, фирма за икономически, финансови и политически анализи, която работи директно с банки и инвестиционни фондове от цял свят. Като главен редактор на Експертен клуб за икономика е автор на редица предложения за реформи в сферата на икономическата политика в България. От години се занимава с инвестиционна тематика, работил е като автор на инвестиционни анализи за Tavex Gold & Exchange.

Календар на курса

При записване на курса, ще получите достъп до затворена Facebook група, в която можете да се включите и да се запознаете с лекторите по време на курса. 

Лекциите ще бъдат проведени  в платформата на Finance Academy. Нужно е да се регистрирате в сайта ни, да попълните всички данни коректно и да запишете курса. В предварително обявените дни и часове лекциите ще стартират в страницата на курса, която е достъпна във вашия профил.

Въведение: Какво е инвестирането?

Инвестиционни активи и деривати

Инвестиционни посредници и фондове

Риск, диверсификация и планиране

Важно: След като запишете курса, той ще бъде автоматично отчетен във вашия профил на сайта ни до няколко часа*

Методи за плащане

Банков превод

Картово плащане