fbpx

Продажби и бизнес развитие

Актуално състояние
Не е записан
Цена
лв.190
Първи стъпки
или

Обучението засяга всички етапи на продажбите от дефинирането на таргет аудитория, през правилното позициониране, определяне на нуждите на отсрещната страна и изграждане на дългосрочни отношения. В дълбочина ще бъде разгледана темата за бизнес развитие – как правилно да планираме растежа на компанията, как да мислим стратегически, да подбираме правилните партньори, които да ни помогнат да прогресираме. Курсистите ще научат как ефективно да реализират продажби в контекста на дългосрочните цели, които компанията е поставила. Специално внимание ще се обърке на устойчивото развитие и управление на растежа на един бизнес.

За кого е подходящо обучението?

 • Собственици на бизнес, които вземат активно участие в процеса по продажби и искат да развият бизнеса си
 • Продавачи или търговци, които имат като основен приоритет търсенето на нови клиенти и реализацията на повече продажби
 • Предприемачи, които целят да затворят ключови сделки
 • Мениджъри, които ръководят отдели по продажбите и искат да подобрят резултатите си
 • Всички, които искат да се научат как да продават ефективно и да създават дългосрочни отношения с клиентите и партньорите си
 • Основатели на Start up компании, които търсят първите си клиенти

Какво ще науча в обучението?

Благодарение на курса ще придобиете задълбочени познания от света на продажбите, минавайте през всички етапи – определяне на потенциални клиенти, дефиниране на техните нужди, създаване на оферта, правилна презентация на продукта или услугата, реализиране на продажба, обратна връзка и последващи отношения с клиент/партньор. Ще се научите как да спечелите лоялността на настоящите си клиенти и как да изградите по-добри взаимоотношения с нови такива.
Като естествена продължителност на продажбите ще бъде разгледама и темата за бизнес развитие на една компания. Ще отговорим на въпроси, свързани с правилното планиране на растежа на бизнеса, как да мислим стратегически, как да подбираме правилните партньори, как да квалифицираме потенциалните ни клиенти. В рамките на обучението ще се разгледат всички етапи на продажбената фуния и как да затваряме успешно сделки. Курсистите ще научат как да поставят краткосрочни и дългосрочни цели в рамките на компанията и какви последващи действия се изискват за реализацията им.

Кога стартира курса?

Курсът стартира на 06.07.2021 – понеделник от 19:00. Занятията ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 19:00 до 21:00 часа.

Форматът на обучението е изцяло онлайн.

Как ще завършите курса?

Курсът завършва със създаване на проект. Всеки участник в обучението ще има въможността да реализира задачата на поставената тема по време на обучението и да я представи пред преподавателя след края на курса. При оценка над „Много добър“ 5, курсистите ще придобият и сертификат за успешно завършен курс.

Колко струва обучението?

Участието в курса вклюва:

 • Над 16 часа учебно съдържание и сесии с гост-лектори
 • Достъп до онлайн лекции и материали
 • Участие в затворена общност
 • Q&A сесии на живо с лектора
 • Практически задания по реален казус
 • Сертификат при оценка над „Много добър“ 5 за проекта
 • 100% гаранция за качество – ако не сте удовлетворени от обучението ще имате възможността да получите обратно таксата за участие до датата на второто занятие включително.

  За да се запишете за курса кликнете на бутона „ЗАПИШИ СЕ“ в началото на страницата и следвайте стъпките. След успешно плащане ще бъдете записани за обучението.

Кой ще води обучението?

Траян е управляващ съдружник в Mercatus – агенция за изнесени услуги в частичност BPO & ITO. За по-малко от 2 години компанията вече работи с над 50 клиента, като те варират от Startups до големи корпорации, за които предлагат Market Penetration в EMEA, DACH регионите. Траян има над 10г. опит в BPO & ITO индустриите, като е работил с големи акаунти като AVAYA, Alcatel Lucent, SalesForce, Microsoft. Завършил е Business management в Лондон – Suderland University и се връща в българия през 2009.