fbpx

Finance Academy

Програма-банер-design-1

Отворено е записването за програмата по Инвестиции и лични финанси (до 18.11)

До 18 ноември можете да се запишете за цялостната образователна програма по Инвестиции и лични финанси. Днес над 3500 курсисти се довериха на обучението на Finance Academy, предоставящо финансово образование на световно ниво. 

Ето какво предстои в програмата по Инвестиции и лични финанси, която стартира на 22 ноември:

Практически курс
“Лични финанси”

Старт: 22 ноември

линчи финанси finance academy
 • Как функционира икономиката?
 • Как се създава личен финансов план?
 • Как да си поставим постижими цели, съответстващи на етапа на живот, в който се намираме?
 • Как да оптимизираме бюджета ни посредстом поставените цели?
 • Как да определим дали и какви кредити си струва да теглим спрямо финансовите ни цели?

 Практически курс “Инвестиции в недвижими имоти”

Старт: Януари

недвижими имоти finance academy
 • Как да съставяме анализ и имотна оценка?
 • Какво е инвестиционен анализ на имоти?
 • Какви са разходите по придобиване на имот?
 • Как да изберем най-ефектнивния модел за доходност според вида имот?
 • Какви са правните аспекти при сделки с недвижими имоти?
 • Как да водим ефективни преговори с брокери, купувачи и продавачи?

Практически курс “Инвестиции в криптовалути”

Старт: Февруари

Криптовалути Finance Academy
 • Как да анализираме бизнес модела на критповалутите?
 • Какво е блокчейн и как да се възползваме от него?
 • Практическа употреба на различни видове портфейли, транзакции с криптовалути, онлайн маркетплейсове
 • Съвети за оптимизация на разходи и защита на крипто активите ни.
 • Детайли около ICO, NFT и др. 

Практически курс “Инвестиции в акции”

Старт: Март

Практическо инвестиране Finance Academy
 • Как се създава анализ на финансови отчети?
 • Какви са ефективните методи за анализ на акции?
 • Как да създаваме успешни стратегии за инвестиции в акции?
 • Как да изграждаме балансиран портфейл?
 • ETF-и и възможностите за инвестиция в тях
 • Практически сесии с различни платформи за търговия на акции и ETFs
 • Как да не допускаме грешки, които могат да ни костват много пари в процеса

Курс “Практическо инвестиране”

(Richer – “По-богат”)

Практическо инвестиране Пламен Моневски

Старт: Март/ Април

Този курс се води екслузивно от Пламен Моновски за пръв път в България. 

Пламен е бивш изпълнителен директор на най-голямата компания за пари в цял свят – BlackRock (портфолио на активите към 2021 – 9.5 трилиона $).  За пръв (и вероятно последен път) експерт от такъв ранг, с опит на най-високо международно ниво, ще сподели знанията си в България. 

Пламен Моновски е подготвил специални сесии, чрез които с холистичен подход ще разкрие тайните на големите инвеститори и как се създава дългосрочно богатство. Курсистите ще научат на разбираем и достъпен език как да се възползват от глобалните възможности, как да изградят портфейл от активи и кои са основните психологически аспекти на управлението на парите.

Важно: Курсът “Практическо инвестиране” ще бъде достъпен самостоятелно на значително по-висока цена. Препоръчваме ви да запишете програмата до 18.11, за да получите достъп до цялата информация на преференциална цена. 

Запишете се за програмата по Инвестиции и лични финанси - финансово образование на световно ниво

Финален проект: Изграждане на лично инвестиционно портфолио

Курсистите ще работят върху изцяло практически проект, който могат да приложат в бъдеще, за да повишат стандарта си на живот и да управляват бъдещето си. За целта участниците ще изградят диверсифицирано и балансирано портфолио от различни активи, които им носят сигурност и безсрочна финансова независимост. Обучителен модел без алтернатива в България. 

Лекционен хорариум: Над 80 календарни часа.

Преподаватели

Във Financе Academy преподавателите са eксперти-практици със солиден опит в сферата, в която преподават. Всички лектори са готови да споделят своя инвестиционнен подход и бизнес мислене, презентирайки и разглеждайки реални казуси на достъпен език.

Пламен Моновски 

Пламен Моновски

Най-младният изпълнителен директор в историята на BlackRock – най-голямата компания за управление на парични средства в цял свят (портфолио към 2021 от над 9.5 трилиона долара). Човек с десетилетия инвестиционен опит зад гърба си, отговарял за мултимилиарден франчайз на BlackRock с фокус “Emerging Markets”. В последствие става Chief Investment Officer на бутиков Asset Manager, придобит от водещ световен хедж фонд. Пламен Моновски иска да сподели натрупаните през годините знания и умения на международни пазари, за да подобри живота и стандарта на българите чрез обучението си във Finance Academy.

Борис Павлов 

Предприемач с дългогодишен международен опит, основател на Flat Manager – компания, която упралвява над 200 обекта на стойност над 30 милиона евро в България и Румъния. Борис е бизнес и икономически екперт, анализирал и консултирал множество проекти. В миналото е работил в Ню Йорк и Париж, преди да се върне в София и да основе компанията си. 

Проф. д-р Даниела Бобева

Kонсултант към Световната Банка, автор на първия учебник по Лични финанси в България, бивш заместник министър-председател на Република България, бивш Вицепрезидент на Черноморска Банка за търговия и развитие и активен преподавател в университети, сред които УНСС, ВУЗФ и други.

Георги Вулджев 

Георги Вулджев Инвестиции и лични финанси

Eдин от най-разпознаваемите икономически експерти в България. Работил е като икономист в Институт за пазарна икономика, след което става анализатор в EmergingMarketWatch, компания, която работи директно с банки и инвестиционни фондове от цял свят.

Валентин Михов

Валентин-Михов-Blockchain-Consultant-and-Angel-Investor

Програмист по професия и финансов експерт в сферата на критовалути по призвание. Валентин е бивш Chief Technology Officer в технологичната компания Santiment, като в момента управлява собствени проекти в сферата на крипто и блокчейн. Има над 7 години опит в пазара на криптовалути и е водил презентации на множество конференции и събития, посветени на развитието на блокчейн технологията. 

Предимства на финансовото образование от Finance Academy

Практика и уроци на достъпен език

Всяко обучение в програмата “Инвестиции и лични финанси” е практически насочено, използва достъпен език и цели поетапно усвояване на материала от курсистите чрез серия от уъркшопи и демонстрации. По този начин нашите курсисти завършват чрез изграждане на ефективно индивидуално инвестиционно портфолио, което ще им помогне да подобрят стандарта си на живот дългосрочно и да бъдат уверени, че ще изпълнят целите си в живота.

Достъп до личен финансов ментор и общност

Всеки курсист в програмата ще получи достъп до възможност да се посъветва с ментор и да получи лична насока и отговор на достъпен и разбираем език в случай, че има допълнителни въпроси по отношение на учебния материал, практическите казуси или проекта си.  

Допълнително курсистите ще се включат в затворена общност, където се правят събития, организират се разговори с гост-лектори и се споделят интереси и взаимопомощ. Курситите ще могат да обсъждат с лекторите и да им задават въпроси по време на обученията или във Facebook групата на курса, за да усвоят пълноценно преподавания по време на занятията материал.

Знания, достъпни където и да сте

Форматът на обучението за тези 5 месеца е изцяло онлайн, което го прави достъпно от всяка точка на света по всяко време в нашата платформа. Лекциите ще бъдат предимно на запис с някои изключения, живи сесии с въпроси и отговори и срещи на курсисти с лектори. 

Включете се в приключението, което може да подобри качеството ви на живот и да изгради умения, нужни за успешно бъдеще! 

 

Искате да продължите директно към цялостната програма и да запазите мястото си?

Запишете се за програмата по Инвестиции и лични финанси. Краен срок: 18 ноември

*Вече над 100 места са заети

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *