fbpx

Finance Academy

Лични-финанси

Управление на доходи и защита срещу инфлация с Даниела Бобева в курса по Лични финанси

На 22 ноември стартира курса по Лични финанси, организиран от образователната организация Finance Academy. В него ще бъдат разгледани най-важните принципи в управлението на пари и целесъобразното използване на ресурсите, с които разполагаме по начин, който ни носи възвръщаемост.  

За курса по Лични финанси 

Курсът “Лични финанси” ще помогне на участниците да анализират своите финансови средства и да открият най-разумния начин, по който могат да ги използват, за да реализират желаните от тях цели. Специално внимание ще бъде обърнато и на основните принципи в икономиката, обяснени на достъпен език от проф. Даниела Бобева, консултант на Световната банка. Тя ще сподели успешни практики за поддържане на добро благосъстояние във време на световна икономическа нестабилност и инфлация. 

В края на обучението всички участници ще могат да сформират собствена стратегия за подобряване на стандарта на живот. Курсът по Лични финанси е част от цялостната програма по Инвестиции и лични финанси и има за цел да подобри нивото на финансова грамотност в България. 

За Даниела Бобева 

Проф. Даниела Бобева е международен финансов експерт с над 20-годишен опит. Заема множество ръководни позиции, сред които първи вицепрезидент на Черноморската банка за търговия и развитие. В продължение на 11 години е директор на Европейската и международна дирекция в БНБ, където управлява проекти за въвеждане на европейските принципи и добри практики в банковата система на Египет, Черна гора, Сърбия, Албания, Македония. Бивш председател на агенцията за чуждестранни инвестиции (1995-1996), министър на търговията и външноикономическото сътрудничество (1997) и заместник министър-председател по икономическото развитие (2013-2014). 

Finance Academy

Курс по Лични финанси

Курсът ще ви даде откровения отговор на въпроса “С какво разполагам?” и стъпките за това да подобрите стандарта си на живот. Практически насочено обучение с Даниела Бобева.
Участниците ще се научат да измерват и да управляват влиянието на икономическата обстановка върху личните им доходи.

Какво ще научите в курса по Лични финанси?

В интервю за Finance Academy Даниела Бобева още сподели:

“Курсистите на Finance Academy ще имат възможност да научат всичко, което трябва да знаят и могат, за да се превърнат в успешни “министри” на собствените си финанси.

За кого е подходящ курсът по Лични финанси?

Старт на курса по Лични финанси


Курсът стартира на 22 Ноември (Понеделник) от 19:00 ч.

Лекциите ще се провеждат изцяло онлайн на живо в платформата на Finance Academy. Всеки курсист ще може да ги достъпи в платформата в удобно за него време, ако не може да гледа в момента на излъчване.