fbpx

Finance Academy

Основи на инвестициите

Актуално състояние
Не е записан
Цена
Безплатен

Безплатният курс по Основи на инвестициите ще ви научи на основите на инвестиционната теория и практика. Обучението е подходящо за начинаещи в сферата на инвестирането. С него ще положите необходимата основа, за да станете успешни дългосрочни инвеститори. След завършването на курса вие ще сте запознати с всички фундаментални инвестиционни концепцепции и практики и ще сте способни лесно да се ориентирате в съвременната финансова система.

При успешно полагане на платен изпит, курсистите ще получат сертификат и ще могат да запишат цялостната програма по “Инвестиции и лични финанси” до запълване на предварително обявените места.

За кого е подходящ курсът?

Какво ще науча в курса?

График на курса

Курсът стартира на 18 октомври 2021 г. – Понеделник от 19:00 ч.

Записването е отворено до 17 октомври, 23:00 часа.

Лекциите ще се провеждат изцяло онлайн на живо в платформата на Finance Academy всеки понеделник и сряда в рамките на 3 седмици.

Всеки курсист ще може да достъпи лекциите и след живото им предаване в удобно за него време.

Как ще завърши курса?

След края на обучението може да се явите на изпит по желание. Той е платен и е приемен за програмата по “Инвестиции и лични финанси” във Finance Academy.

При успешно полагане ще получите сертификат. Таксата за изпит е в размер на 50 лева.

Колко струва обучението?

Участието в курса включва:

Курсът “Основи на инвестициите” е напълно безплатен. Полагането и записване на изпит е по желание и задължително за получаване на сертификат.

Всеки желаещ може да го запише, след като се регистрира в сайта на Finance Academy.

Курсът е първи в програмата по “Инвестиции и лични финанси“.

"Основи на инвестициите"

Безплатно

Явяване на изпит и сертификат

50 лв.

Водещи лектори

Даниела Бобева е консултант в Световната Банка, бивш вицепремиер на България. Тя е водещ авторитет в сферата на управлението на лични финанси, като автор на първия учебник по лични финанси в България. Професор Даниела Бобева е водещ на курса за Лични финанси на Finance Academy.

Борис Павлов е основател на най-голямата компания за управление на имоти за краткосрочни наеми и инвестиции в България – Flat Manager. В миналото е заемал ключови позиции в инвестиционни банки в Ню Йорк и Париж. Борис е преподавател по експертния курс за Инвестиции в недвижими имоти на Finance Academy.

Георгри-Вулджев-EmergingMarketWatch

Георги Вулджев е финансов анализатор в EmergingMarketWatch, водеща компания в сферата на финансовите анализи и главен редактор на Експертен Клуб по Икономика и Политика. Георги е един от най-разпознаваемите млади икономисти в България с интервюта за всички водещи експертни и национални медии. Той води курса по Инвестиции в акции на Finance Academy.

Валентин-Михов-Blockchain-Consultant-and-Angel-Investor

Валентин Михов е бивш CTO в Santiment Blockchain. Той е програмист по професия и инвеститор по призвание, той анализира бизнес и техническия потенциал на дигиталните пари като финансов консултант в инвестиционен фонд. Валентин е водещ лектор на курса по инвестиции в криптовалути на Finance Academy. 

Допълнителна информация

В рамките на курса има предвидена Facebook група, в която ще бъде споделяна актуална информация за обученията и ще намерите отговор на вашите въпроси, свързани със съдържание и организация.

Включете се в групата от тук

Лекциите ще бъдат проведени  в платформата на Finance Academy. Нужно е да се регистрирате в сайта ни, да попълните всички данни коректно и да запишете курса. В обявени непосредствено преди стартирането на курса дни и часове лекциите ще стартират в страницата на курса, която е достъпна във вашия профил. Всички курсисти ще получат информация по имейл предварително.

За да получите сертификат и да продължите към цялостната програма е нужно да преминете платен изпит. Полагането на изпит се случва след заплащане на такса и не е задължително. 

Важно: Въведете коректно всички данни при регистрация в системата ни, за да може екипа на Finance Academy да се свърже с вас и да получите персонален сертификат след това.

Включи се сега

Придобий всички необходими знания и умения  като се включиш в курса още днес.

Цена

0 лв.

Явяване на изпит и сертификат

50 лв.

Регистрация

Учебна програма

Разгърни всички
FA Предизвикателство 2021 / FA Challenge 2021