Курс Инвестиции в суровини - юли 2023 - Finance Academy
Loading...
курс

Инвестиции в суровини - юли 2023

Умения, които ще придобиеш

  • Познаване на видовете суровини
  • Анализ на пазара на суровини
  • Търгуване със суровини

Теми

За кого е подходящ курсът?

Този курс е подходящ за всички, които искат да научат повече за инвестирането в суровини. Препоръчва се за лица, които се интересуват от диверсификация на инвестиционния си портфейл и искат да научат повече за пазара на суровини. Подходящ е и за финансови съветници и анализатори, които искат да разширят познанията си за инвестирането в суровини. Не се изискват предварителни познания в областта на финансите или инвестирането, за да се включите в този курс.

Как мога да се запиша?

Курсът е част от модул "Финансови пазари" и не може да бъде записан отделно. Модулът има за цел да даде на обучаващите се цялостна представа за финансовите пазари, включително за това как функционират, как курсистите могат да инвестират в тях и как могат да изградят диверсифициран инвестиционен портфейл. Можете да се запишете от ТУК.

Кога стартира курсът?

Обучението стартира на 31 юли 2023 г., а занятията ще се провеждат на запис. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Видеата и учебните ресурси ще бъдат достъпни на 31 юли от страницата на курса. Курсистите ще могат да гледат лекциите в удобно за тях време. Какво включва обучението?

Онлайн

Онлайн обучение с видеа на запис

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."