Курс Инвестиции в криптовалути - януари 2024 - Finance Academy
Loading...
курс

Инвестиции в криптовалути - януари 2024

Умения, които ще придобиеш

  • Разбиране основите на блокчейн и виртуалните пари
  • Видове портфейли
  • Оценка и пазарен потенциал на криптовалути
  • Работа с централизирани и децентрализирани борси
  • Разбиране на "умни договори" и техните специфики
  • Управление на риска при инвестиции
  • Работа с bridges и DeFi
  • Работа с депозити и заеми
Виж още

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за начинаещи с интерес към криптовалутите, които искат да разберат как да се възползват от потенциала на дигиталните пари. Обучението има насоченост и към традиционни инвеститори, които желаят да диверсифицират инвестиционното си портфолио и да бъдат в крак с трендовете на пазара, в това число и професионалисти, които искат да бъдат част от повишаващото се потребление на криптовалутите.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 22 януари. Обучението стартира на 22 януари 2023 г., а занятията ще се провеждат на запис, като ще бъдат проведени Q&A сесии на живо.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Първите видеа и учебни ресурси ще бъдат достъпни на 22 януари от страницата на курса. Ще бъдат проведени няколко Q&A сесии на живо с преподавателя, на които курсистите ще могат да задават въпроси и да се разглеждат по-сложните неща от материала.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от две части. Теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 17 и 18 февруари. Практическата част представлява курсов проект, който трябва да бъде предаден до 18 февруари.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от Finance Academy, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

240 лв.

Онлайн обучение с видеа на запис

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Явяване на изпит и сертификат

Валентин Михов

Преподавател

Валентин Михов e експерт и консултант в сферата на децентрализираните финанси. Той е един от първите български инвеститори, които разпознават потенциала на криптовалутите. Има солиден опит му в сферата на бизнеса, блокчейн и машинното обучение. Съосновател на Maycamp, портал за обучение на студенти по компютърни науки. Главен технологичен директор на Santiment – иновативна платформа за събиране и разпространение на данни за крипто пазара и тенденциите в него.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."