Курс Бизнес мениджмънт и управление на проекти - февруари 2024 - Finance Academy
Loading...
курс

Бизнес мениджмънт и управление на проекти - февруари 2024

Умения, които ще придобиеш

  • Създаване и управление на организационни процеси
  • Управление на собствен бизнес
  • Управление на екип и процеси
  • Създаване и управление на управленски бюджети

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът „Бизнес мениджмънт и управление на проекти“ е предназначен за всички, които искат да подобрят своите управленски умения и да разберат как да постигнат по-голям успех в бизнеса. Обучението е подходящо за хора, които желаят да се развиват като мениджъри и ръководители, както и за предприемачи, които търсят практически знания и инструменти за структуриране и управление на свой собствен бизнес. Курсът ще е полезен и за проектни мениджъри, които желаят да подобрят своите умения в управлението на проекти и да научат как да използват ефективни инструменти.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 19 февруари. Обучението стартира на 19 февруари 2024 г., а занятията ще се провеждат на запис, като ще бъдат проведени няколко Q&A сесии на живо.  Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Видеата и учебните ресурси ще бъдат достъпни на 19 февруари от страницата на курса. Ще бъдат проведени няколко Q&A сесии на живо с преподавателя, на които курсистите ще могат да задават въпроси и да се разглеждат по-сложните неща от материала.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от теоретична и практическа част. Практическата част ще бъде под формата на практическа задача и ще се проведе на 16 и 17 март, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои отново на 16 и 17 март.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от Finance Academy, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса и какво включва?


Онлайн

240 лева

Онлайн обучение с видеа на запис

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Явяване на изпит и сертификат

Антоан Шотаров

Преподавател

Д-р Антоан Шотаров е предприемач и университетски преподавател. Притежава докторска степен по икономика за изследване свързано с влиянието на иновациите върху конкурентоспособността. През последните няколко години Антоан участва в създаването и управлява няколко успешни компании, сред които се отличава софтуерната фирма Донатикс, която е попадала в класацията на Business Insider за най-добри ИТ компании в България и нейни клиенти са фармацевтичните гиганти Байер, Санофи, Байерсдорф, както и Световната здравна организация.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."