Курс Изграждане на личен финансов план - ноември 2023 - Finance Academy
Loading...
курс

Изграждане на личен финансов план - ноември 2023

Умения, които ще придобиеш

  • Ефективно бюджетиране
  • Изчисляване и разбиране на лична инфлация
  • Разбиране и боравене с видовете кредити
  • Изграждане на личен бюджет
  • Обективна оценка на личната стойност на активите ни
  • Поставяне на лични финансови цели и тяхното постигане
  • Изграждане на авариен фонд и ефективно спестяване

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за начинаещи инвеститори, които искат да разберат основите на съвременната икономика, както и за всеки един човек, независимо от кариерното му развитие, който иска да управлява ефективно парите си и да постигне финансова независимост.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 13 ноември. Обучението стартира на 13 ноември 2023 г., а лекциите ще се провеждат на запис, като ще бъдат проведени две Q&A сесии по време на курса. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Видеата и учебните ресурси ще бъдат достъпни на 13 ноември от страницата на курса. Ще бъдат проведени две Q&A сесии на живо с преподавателите, на които курсистите ще могат да задават въпроси и да се разглеждат по-сложните неща от материала.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от теоретична част, която ще бъде под формата на тест, който ще се състои на и 3 декември.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от Finance Academy, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

240 лв.

Онлайн обучение с видеа на запис и Q/A сесии на живо с лекторите

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

Явяване на изпит и сертификат

Деян Василев

Преподавател

Деян Василев е основател и изпълнителен директор на MoitePari.bg. Водещ експерт в сферата на планирането на личните финанси. Дипломиран финансов консултант (ДФК®) към Института на дипломираните финансови консултанти. Като изпълнителен директор на CreditLand, Деян Василев е председател на Асоциацията на кредитните посредници в България. Деян Василев  е и дипломиран инвестиционен консултант към КФН (Комисията за финансов надзор).

Йордан Генов

Преподавател

Йордан Генов е изпълнителен директор на MoitePari Consult, където ръководи екипа за лични финанси и финансово планиране. Има над 12 години опит като консултант във финансовата сфера. Йордан Генов е дипломиран финансов консултант от Института на дипломираните финансови консултанти (ИДФК) и лицензиран инвестиционен консултант от КФН. От 2020 г. Йордан става част от международната общност за финансови консултанти Financial Caddie.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."