Как да изкарваме пари като фрийлансър? - Finance Academy
Loading...
Уебинар

Как да изкарваме пари като фрийлансър?

14.07.22 15:00 - 16:00 FA weekly FA weekly Виктор Иванов, Вяра Стефчева, Методи Илиев, Георги Захариев
Гледайте безплатно седмичния разговор между бизнес експерт, трейнинг директор, маркетингов експерт и копирайтър на тема "Как да изкарваме пари като фрийлансър?" нa 14 юли  2022 г. (четвъртък) от 15:00 часа.

За Уебинара

Всеки четвъртък от 15:00 на живо в платформата на академията и в YouTube се предава нов епизод на разговорите на различни теми за света на парите, бизнеса и инвестициите. Всички зрители и слушатели могат да се включат.

За Лектора

Виктор Иванов, Вяра Стефчева, Методи Илиев, Георги Захариев

Методи Илиев е трейнинг директор във Finance Academy и отговаря за обучителната част и създаването на образователно съдържание в платформата

Вяра Стефчева е PR и Content Manager във Finance Academy и отговаря за блог материалите и комуникацията с медийни партньори на образователната организация

Виктор Иванов е SEO & Digital Marketing Manager в Zahara Consult и ръководи дигиталния отдел на компанията. Има над 7 години опит в света на дигиталния маркетинг.

Георги Захариев е основател на Finance Academy, бивш Project Manager в Google и ех-Директор "Бизнес развитие" в Softuni.
Виктор Иванов, Вяра Стефчева, Методи Илиев, Георги Захариев photo

Ресурси

Няма ресурси за този уебинар