fbpx

Finance Academy

Инвестиции в криптовалути

Актуално състояние
Не е записан
Цена
200
Стартирай

За пръв път в България ще имате възможността да научите всички тънкости на дигиталните пари – криптовалутите. Обучението е подходящо за начинаещи в сферата на инвестирането и хора с опит в традиционните инвестиции, които нямат експертни знания в сферата на криптовалутите. Обучението “Инвестиции в криптовалути” ще представи на достъпен език какво представляват дигиталните пари и технологията зад тях, как да регистрираме портфейл с такива и как да оценяваме бизнес логиката зад всяка дигитална валута. Курсистите ще участват в серия от работилници и демонстрации, за да усвоят по-бързо и ефективно практически насочения материал. След завършването на курса вие ще сте запознати с всички фундаментални инвестиционни концепцепции и практики и ще сте способни лесно да се ориентирате в съвременната система от криптовалути. 

За кого е подходящ курсът?

Какво ще науча в курса?

Кога стартира курсът?

Курсът стартира през Февруари 2022 година. Конкретните дати ще бъдат обявени допълнително. 

Лекциите ще се провеждат изцяло онлайн в платформата на Finance Academy. Всеки курсист има достъп до тях и може да ги гледа в удобно за него време и място. 

Как ще завършите курса?

Курсът завършва с проект. Всички курсисти ще получат информация за неговите изисквания, аспекти и срокове по време на първата лекция от курса.

Колко струва обучението?

"Инвестиции в криптовалути"

200 лв преди 15.01.2021
240 лв. след 15.01.2021

Водещ лектор

Валентин Михов e експерт и консултант в сферата на децентрализираните финанси. Той е един от първите български инвеститори, които разпознават потенциала на криптовалутите. Опитът му в сферата на бизнеса, блокчейн и машинното обучение му помагат да разработи редица проекти за анализ и структуриране на голям обем данни. Съосновател на Maycamp, портал за обучение на студенти по компютърни науки. Главен технологичен директор на Santiment – иновативна платформа за събиране и разпространение на данни за крипто пазара и тенденциите в него.

Валентин-Михов-Blockchain-Consultant-and-Angel-Investor

Допълнителна информация

Лекциите ще бъдат проведени  в платформата на Finance Academy. Нужно е да се регистрирате в сайта ни, да попълните всички данни коректно и да запишете курса. В предварително обявените дни и часове лекциите ще стартират в страницата на курса, която е достъпна във вашия профил.

Важно: Лекциите не представляват инвестиционни съвети и не препоръчват конкретни криптовалути, продукти или услуги. Курсът е изцяло образователен и има за цел да изгради фундаментални знания за функцията на криптовалути.

При успешно завършване на курса с финален проект, всеки курсист ще получи сертификат.

Въведение: Какво е инвестирането?

10.03.2021 от 19:00

Инвестиционни активи и деривати

17.03.2021 от 19:00

Инвестиционни посредници и фондове

24.03.2021 от 19:00

Риск, диверсификация и планиране

31.03.2021 от 19:00

Методи за плащане

Банков превод

Картово плащане

Включи се сега

Придобий всички необходими знания и умения  като се включиш в курса още днес.

Цена преди 15.01.2022

200 лв.

Ранно записване

Цена след 15.01.2022

240 лв.

Късно записване