fbpx

Finance Academy

Инвестиции в недвижими имоти

Актуално състояние
Не е записан
Цена
200
Стартирай

Курсът “Инвестиции в недвижими имоти” предоставя необходимите знания, умения и инструменти за идентифицирането на успешна инвестиция в жилищен имот. Курсистите ще изградят своя инвестиционна стратегия и ще създадат финансов модел в Excel, който ще приложат върху намерени от тях реални имоти. По време на курса участниците ще правят огледи, ще водят преговори, а накрая ще представят своя най-подходящ за инвестиция имот. 

За кого е подходящ курсът?

Какво ще науча в курса?

Кога стартира курсът?

Курсът стартира Януари 2022 година. 

Форматът на обучението е изцяло онлайн и уроците са достъпни за гледане в удобно за вас време.

Как ще завършите обучението?

Курсът завършва с тест или проект.

Колко ще струва обучението?

Участието в курса включва:

"Инвестиции в недвижими имоти"

200 лв. преди 15.12.2021
240 лева след 15.12.2021

Водещ лектор

Борис Павлов следва в Американския университет в Париж и в EDHEC Business School в Ница. След като завършва две бакалавърски степени и една магистратура в областите финанси и икономика, Борис започва работа в инвестиционната банка Societe Generale. Прекарва две години в централата на банката в Париж, след което се мести в Ню Йорк, където работи с трейдинг екипите на екзотични финансови деривати и служи като връзка между централата и клона на Wall Street при осъществяването на различни проекти. Междувременно следва дистанционно магистратура по международно бизнес право в UCL и Queen Mary University и след завършването й се мести в Лондон, където заема позицията хедж фонд анализатор. След една година на Острова, в началото на 2017г., Борис се връща в България и стартира свой собствен бизнес – Flat Manager, компания за управление и инвестиции в имоти, които се отдават под наем краткосрочно чрез онлайн платформи като Airbnb. В момента компанията управлява над 200 обекта в България и Румъния, които се отдават за периоди от 1 ден до няколко години.

Допълнителна информация

Лекциите ще бъдат проведени  в платформата на Finance Academy. Нужно е да се регистрирате в сайта ни, да попълните всички данни коректно и да запишете курса. В предварително обявените дни и часове лекциите ще стартират в страницата на курса, която е достъпна във вашия профил.

Всички курсисти, които преминат успешно проект и изпит, ще получат сертификат. 

*На снимката е изобразен примерен сертификат

Методи за плащане

Банков превод

Картово плащане

Включи се сега

Придобий всички необходими знания и умения  като се включиш в курса още днес.

Цена преди 15.12.2021

200 лв.

Ранно записване

Цена след 15.12.2021

240 лв.

Късно записване