fbpx

Finance Academy

Застраховки и застрахователно дело – July 2021

Актуално състояние
Не е записан
Цена
лв.190
Стартирай
or

Обучението застъпва основни теми в застраховането като застрахователни услуги на пазара, ежедневен работен процес и процедури на застрахователни агенти и брокери, примери за продажба и добри практики. Курсът ще ви запознаете с обхвата на застрахователната дейност, какви са предимствата на застрахователните брокери и как да станете професионалисти в сферата на застраховането, в случай че искате да се развивате профеионално в областта. Обучението е подходящо и за експерти, които искат да гарантират активите и имуществото си по най-ефективен начин.

За кого е подходящо обучението?

 • Всички, които искат да се занимават професионално със застраховане
 • Собственици на малък и среден бизнес, които искат да минимизират рисковете
 • Професионалисти, които искат да гарантират активите и имуществото си
 • Хора, които не искат да станат жертва на застрахователни измами

Какво ще науча в обучението?

В обучението ще научите всички важни аспекти от сферата на застраховането. Ще разберем какви са неговите функции, каква е неговате роля и значение. Ще разгледаме термини като „застрахователен фонд“, „застрахователен риск“, както и как да ги използвате в работата ни. Ще разгледаме всички видовете застраховки и тяхното приложение. Участниците в курса ще придобият ключови умения и ще разберат в дейтали всички важни аспекти в управлението и организацията на едно застрахователно дружество. Ще разгледаме всички нужни документи, както и законови и счетоводни аспекти от застрахователната сфера. В курса ще разберем как се предлагат и как се продават застраховките.

Предстои да научим каква е ролята на застраховките при личното имущество и при бизнеса, както и как да оптимизираме разходите си за застраховки при действащ бизнес. Обучението ще помогне на всички, които са избрали професията “застрахователен брокер” и ще ги подготви за изпит и получаване на лиценз от КФН.

.

Кога стартира курсът?

Курсът стартира на 12.07.2021 – понеделник от 19:00. Занятията ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 19:00 до 21:00 часа. Обучението се състои от 8 лекции и приключва на 1.08.

Форматът на обучението е изцяло онлайн.

Как ще завършите курсът?

Курсът завършва с полагане на изпит. При оценка над „Много добър“ 5, участниците ще придобият и сертификат за успешно завършен курс.

Колко струва обучението?

Участието в курса вклюва:

 • Над 16 часа учебно съдържание и сесии с гост-лектори
 • Достъп до онлайн лекции и материали
 • Участие в затворена общност
 • Q&A сесии на живо с лектора
 • Практически задания по реален казус
 • Сертификат при оценка над „Много добър“ 5 за проекта
 • 100% гаранция за качество – ако не сте удовлетворени от обучението ще имате възможността да получите обратно таксата за участие до датата на второто занятие включително.

  За да се запишете за курса кликнете на бутона „ЗАПИШИ СЕ“ в началото на страницата и следвайте стъпките. След успешно плащане ще бъдете записани за обучението.

Кой ще води обучението?

Анелия Ангелова е изпълнителен директор на застрахователен брокер “Вяра”. Професионалният ѝ опит в застраховането е близо 30 години, като започва кариерния си път през 1993 година. Завършва образование по “Финанси”.