Курс Въведение в блокчейн - май 2023 - Finance Academy
Loading...
курс

Въведение в блокчейн - май 2023

Умения, които ще придобиеш

  • Разбиране на основите на блокчейн технологията
  • Разграничаване на различните механизми за консенсус
  • Анализ на блокчейн проекти
  • Разбиране на функцията на интелигентните договори
  • Микроинвестиране чрез NFT
  • Разбиране на принципите на токеномиката
  • Умение за работа с дигитални портфейли, покупка и продажба на криптовалута
  • Умение за due diligence (DYOR) за крипто проекти и идентифициране на потенциални заплахи
Виж още

Теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът „Въведение в блокчейн“ е подходящ за всички, които искат да добият основни знания за света на криптовалутите и блокчейн. Информацията ще бъде поднесена на достъпен език, с много примери за приложения на технологията в днешно време.

Курсът ще бъде полезен на всички без значение възраст и професионална област, които искат да научат как блокчейн индустрията променя бизнес логиката по цял свят.

Как мога да се запиша?

Курсът не може да бъде записан отделно. Записването в модула, от който обучението "Въведение в блокчейн" е част, е отворено до 9 май. Можете да се запишете от ТУК. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за курса.

Кога стартира курсът?

Обучението стартира на 9 май 2023 г., а занятията ще се провеждат на запис. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Видеата и учебните ресурси ще бъдат достъпни на 9 май от страницата на курса. Курсистите ще могат да гледат лекциите в удобно за тях време. Какво включва обучението?

Онлайн

Онлайн обучение с видеа на запис

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Вяра Стефчева

Преподавател

Вяра Стефчева е експерт в бизнес развитието на компании от различни високотехнологични сектори. Изпълнителен директор е в Zahara Consult - агенция, предоставяща маркетинг услуги и консултации на организации от три континента. Опитът й включва работа по успешни проекти в сферата на информационните технологии, недвижимите имоти, финансите и блокчейн. Тя е един от водещите специалисти във Fintech индустрията и развитието на Web3. През годините е била главен редактор на медия за софтуерна разработка, като има опит и в сферата на продажбите. Вяра е в топ 5% на афилиейт перформърите в най-голямата крипто борса в света за миналата година.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."