Курс Въведение в Web3 - май 2023 - Finance Academy
Loading...
курс

Въведение в Web3 - май 2023

Умения, които ще придобиеш

  • Разбиране на Web3 и свързаните с нея технологии
  • Разграничаване на Web 2.0 от Web 3.0
  • Разбиране на функцията на децентрализирани приложения (DApps).
  • Инвестиране в Web3/Mетавърс
  • Разбиране на възможностите, предимствата и ограниченията на Web3 и AI
  • Разбиране на приложенията на Web3 и дигиталните портфейли в личните финанси

Теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за всички, които се интересуват от нововъзникващата технология Web3, включително предприемачи, разработчици, инвеститори и ентусиасти на блокчейн. Не се изискват предварителни познания за блокчейн или Web3, но се препоръчват основни познания за интернет и неговата архитектура.

Как мога да се запиша?

Курсът не може да бъде записан отделно. Записването в модула, от който обучението "Въведение в блокчейн" е част, е отворено до 9 май. Можете да се запишете от ТУК. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за курса.

Кога стартира курсът?

Обучението стартира на 9 май 2023 г., а занятията ще се провеждат на запис. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Видеата и учебните ресурси ще бъдат достъпни на 9 май от страницата на курса. Курсистите ще могат да гледат лекциите в удобно за тях време. Какво включва обучението?

Онлайн

Онлайн обучение с видеа на запис

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Вяра Стефчева

Преподавател

Вяра Стефчева е експерт в бизнес развитието на компании от различни високотехнологични сектори. Изпълнителен директор е в Zahara Consult - агенция, предоставяща маркетинг услуги и консултации на организации от три континента. Опитът й включва работа по успешни проекти в сферата на информационните технологии, недвижимите имоти, финансите и блокчейн. Тя е един от водещите специалисти във Fintech индустрията и развитието на Web3. През годините е била главен редактор на медия за софтуерна разработка, като има опит и в сферата на продажбите. Вяра е в топ 5% на афилиейт перформърите в най-голямата крипто борса в света за миналата година.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."