Курс Инвестиции на българската фондова борса - август 2023 - Finance Academy
Loading...
курс

Инвестиции на българската фондова борса - август 2023

Умения, които ще придобиеш

 • Разбиране на българския пазар на акции
 • Инвестиции в дивидентни компании
 • Разбиране на основни инструменти за търговия и работа с платформи

Теми

 • Ресурси

  Курсът „Инвестиции на българската фондова борса“ е част от модула "Финансови пазари". Лекциите ще са видими от 7 август и курсистите ще могат да ги гледат в удобно за тях време.

  Ресурси

  Още няма материали за тази лекция

 • Основни рискове и перспективи на БФБ

  Още няма описание за тази лекция

  Ресурси

  Още няма материали за тази лекция

 • Индекси, дивиденти, основни инвестиционни стратегии

  Още няма описание за тази лекция

  Ресурси

  Още няма материали за тази лекция

За кого е подходящ курсът?

Курсът "Инвестиции на българската фондова борса" е подходящ за всички, които се интересуват от инвестиране на българския пазар, включително индивидуални инвеститори, финансови ентусиасти и студенти, които се интересуват от кариера в областта на финансите. Курсът е подходящ за всички, които искат да разберат повече за възможностите на българския финансов пазар. Курсистите ще разберат как могат да търгуват на българската борса и какви са предимствата и недостатъците.

Как мога да се запиша?

Курсът не може да бъде записан отделно. Записването в модула, от който обучението "Инвестиции на българската фондова борса" е част, е отворено до 12 юни. Можете да се запишете от ТУК. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за курса.

Кога стартира курсът?

Обучението стартира на 7 август 2023 г., а занятията ще се провеждат на запис. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Видеата и учебните ресурси ще бъдат достъпни на 7 август от страницата на курса. Курсистите ще могат да гледат лекциите в удобно за тях време. Какво включва обучението?

Инвестиции на българската фондова борса

Онлайн обучение с видеа на запис

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Йонко Чуклев

Преподавател

Йонко Чуклев е оперативен директор на p2p lending платформата Afranga, финансов мениджър на стартъпа за протеинови бонбони Cardinal Bites и зам.-председател и съосновател на сдружение „Професионална асоциация по роботика и автоматизация“ (PARA).
Професионалният му опит включва работа между София и Лондон, работил е и по проекти в Ню Йорк.
Йонко е магистър по право от СУ "Св. Климент Охридски", а през 2015 г. учи "Алтернативни инвестиции" в London School of Economics
Бил е лектор на събития като TEDxSofiaUniversity, Robotics Strategy Forum, European Digital Week, [email protected] и е участвал като икономически и технологичен анализатор в множество медии у нас.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."