Курс Инвестиции в акции - март 2022 - Finance Academy
Loading...
курс

Инвестиции в акции - март 2022

Умения, които ще придобиеш

  • Оценка на акции на компания
  • Анализ на финансови отчети на компания
  • Най-успешните стратегии за инвестиране в акции
  • Разбиране на методите за оценка на акции
  • Стратегии за инвестиции в акции

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за инвеститори, които които целят изграждане на балансиран портфейл с акции, както и хора без опит, които обмислят инвестиции в акции и търсят детайлна информация, за да стартират успешно. Обучението е подходящо и за студенти, които търсят надграждане на знанията си с цел успешна кариерна реализация, а също и за професионалисти, които искат да оценяват правилно стойността на дадени компании и целят да спестят време и средства, минимизирайки риска си. .

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 14 март. Обучението стартира на 14 март 2022 г., а занятията ще се провеждат на запис, като ще бъдат проведени Q&A сесии на живо на 22 март и 29 март, от 19:00 до 21:00 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Видеата и учебните ресурси ще бъдат достъпни на 14 март от страницата на курса. Ще бъдат проведени няколко Q&A сесии на живо с преподавателя, на които курсистите ще могат да задават въпроси и да се разглеждат по-сложните неща от материала.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от теоретична част, която ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 9 и 10 април.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от Finance Academy, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от изпит.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

200 лв

Онлайн обучение с видеа на запис

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

Явяване на изпит и сертификат

Георги Вулджев

Преподавател

Георги Вулджев е един от най-разпознаваемите млади икономически експерти в България. Работил е като икономист в Институт за пазарна икономика, след което става анализатор в EmergingMarketWatch, фирма за икономически, финансови и политически анализи, която работи директно с банки и инвестиционни фондове от цял свят. Като главен редактор на Експертен клуб за икономика е автор на редица предложения за реформи в сферата на икономическата политика в България. От години се занимава с инвестиционна тематика, работил е като автор на инвестиционни анализи за Tavex Gold & Exchange.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."