Курс Данъци и такси върху инвестиции за физически лица - март 2022 - Finance Academy
Loading...
курс

Данъци и такси върху инвестиции за физически лица - март 2022

Умения, които ще придобиеш

  • Разбиране на данъчното законодателство за инвеститори
  • Подаване на годишна данъчна декларация
  • Разбиране на понятията преки и косвени данъци
  • Облагане на инвестиции в акции
  • Облагане на инвестиции в крипто валути
  • Облагане на инвестиции в злато и благородни метали
  • Облагане на инвестиции в имоти
  • Облагане на инвестиции във взаимни фондове
Виж още

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за инвеститори, които искат да придобият повече знания и практически да се научат как да подават данъчната си декларация. Също така е подходящ за студенти и хора, които искат да обогатят познанията си в сферата на счетоводстото и облагането на направени от физически лица инвестиции. Курсът е подходящ за всеки, който търси да придобие както теоретични, така и практически познания в областта на облагането на инвестиции върху инестиции за физически лица.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 28 март. Обучението стартира на 28 март 2022 г., а занятията ще се провеждат на запис, като ще бъдат проведени Q&A сесии на живо на 7 април и 14 април, от 19:00 до 21:00 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Видеата и учебните ресурси ще бъдат достъпни на 28 март от страницата на курса. Ще бъдат проведени няколко Q&A сесии на живо с преподавателя, на които курсистите ще могат да задават въпроси и да се разглеждат по-сложните неща от материала.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от теоретична част, която ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 16 и 17 април.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от Finance Academy, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от изпит.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн ранно записване до 15 март

200 лв.

Онлайн обучение с видеа на запис

1-годишен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

Явяване на изпит и сертификат

Елисавета Йосифова

Преподавател

Елисавета Йосифова има повече от 25 години професионален опит в сферата на финанси, счетоводство и данъчно облагане. Основните икономически отрасли, в които има богат опит са строителство и инвестиции в недвижими имоти, енергетика и туризъм. Този опит включва и позициите, сред които: CFO - GEK TERNA GROUP (Real Estates, Energy, Investments) Най-големи проекти в България: The Mall, Telus Tower, Borovets Euphoria Club, IKEA, ВяЕЦ Вранино, ВяЕЦ Карапелит; Head of AOS - Mazars Bulgaria (Audit, Advisory, Tax) Business and Tax Advisory - Ernst &Young Bulgaria Съдружник и Управител на консултантска агенция - ДФК ЕООД

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."