Курс Изграждане на бизнес план - декември 2023 - Finance Academy
Loading...
курс

Изграждане на бизнес план - декември 2023

Умения, които ще придобиеш

  • Изграждане на бизнес план
  • Адаптация на бизнес план
  • Анализ и прилагане на бизнес модели
  • Разбиране на различните роли в стартиращ бизнес проект
  • Анализ на бизнес идеи и разпознаване на бизнес възможности
  • Определяне на стойностно предложение и конкурентни предимства на бизнеса
  • Изграждане на конкурентно предимство
  • Оценка на риска
Виж още

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът „Изграждане на бизнес план“ е предназначен за всички, които желаят да изградят свой бизнес или да подобрят вече съществуващ такъв. Той включва теоретични и практически занятия, които се фокусират върху ключовите елементи на бизнес планирането.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 11 декември. Обучението стартира на 11 декември 2023 г., а занятията ще се провеждат на запис, като ще бъдат проведени няколко Q&A сесии на живо.  Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Видеата и учебните ресурси ще бъдат достъпни на 11 декември от страницата на курса. Ще бъдат проведени няколко Q&A сесии на живо с преподавателя, на които курсистите ще могат да задават въпроси и да се разглеждат по-сложните неща от материала.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от теоретична и практическа част. Практическата част ще бъде под формата на практическа задача и ще се проведе на 13 и 14 януари, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои отново на 13 и 14 януари.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от Finance Academy, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса и какво включва?


Онлайн

240 лева

Онлайн обучение с видеа на запис

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Явяване на изпит и сертификат

Йонко Чуклев

Преподавател

Йонко Чуклев е оперативен директор на p2p lending платформата Afranga и финансов мениджър на стартъпа за протеинови бонбони Cardinal Bites с голям опит в бизнес планирането. Член на Управителния съвет на Българска стопанска камара и съосновател на „Професионална асоциация по роботика и автоматизация“ (PARA). Магистър по право от СУ "Св. Климент Охридски", изучавал е и "Алтернативни инвестиции" в London School of Economics.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."