Курс Маркетинг стратегия и изграждане на бранд - април 2024 - Finance Academy
Loading...
курс

Маркетинг стратегия и изграждане на бранд - април 2024

Умения, които ще придобиеш

  • Дефиниране на потенциални клиенти
  • Създаване на маркетингова стратегия
  • Бюджетиране на стартираща или млада компания
  • Анализ на пазара и конкуренцията
  • Оптимизация на продажбите
  • Разработване на бранд

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът „Маркетинг стратегия и изграждане на бранд“ е предназначен за всички, които желаят да научат как да развият и пласират успешно своя бизнес на пазара. Той включва обучение по ключовите елементи на маркетинга и брандинга, като се фокусира върху начините за установяване на контакти с клиентите, реклама, ценообразуване, създаване на име и други.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 29 април. Обучението стартира на 29 април 2024 г., а занятията ще се провеждат на запис, като ще бъдат проведени няколко Q&A сесии на живо Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Видеата и учебните ресурси ще бъдат достъпни на 29 април от страницата на курса. Ще бъдат проведени няколко Q&A сесии на живо с преподавателя, на които курсистите ще могат да задават въпроси и да се разглеждат по-сложните неща от материала.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от теоретична и практическа част. Практическата част ще бъде под формата на практическа задача и ще се проведе на 1 и 2 юни, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои отново на 1 и 2 юни.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от Finance Academy, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн 

240 лева.

Онлайн обучение с видеа на запис

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Явяване на изпит и сертификат

Георги Захариев

Преподавател

Георги Захариев е управлявал най-големия проект на Google за България – “Дигитален гараж”, консултирайки стотици собственици на бизнес. Професионалният му опит включва управление на стратегическите партньорства на SoftUni – най-голямата образователна организация за дигитални професии в България. Там успява да изгради стратегически партньорства с компании като Coca-Cola HBC, Telenor, Пощенска Банка, Zuhlke Engineering, Draft Kings, Software Group и други.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."