Курс Представяне на бизнес идея и работа с инвеститори - април 2024 - Finance Academy
Loading...
курс

Представяне на бизнес идея и работа с инвеститори - април 2024

Умения, които ще придобиеш

  • Изграждане на представяне на бизнес идея
  • Основни умения за презентиране на идеи
  • Комуникационни умения

Теми

Кога стартира курсът?

Обучението стартира на 1 април 2024 г., а занятията ще се провеждат на запис, като ще бъдат проведена Q&A сесия на живо. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Видеата и учебните ресурси ще бъдат достъпни на 1 април от страницата на курса. Ще бъде проведена Q&A сесия на живо с преподавателя, на която курсистите ще могат да задават въпроси и да се разглеждат по-сложните неща от материала.

Антоан Шотаров

Преподавател

Д-р Шотаров е предприемач и университетски преподавател. Притежава докторска степен по икономика за изследване свързано с влиянието на иновациите върху конкурентоспособността. През последните няколко години Антоан участва в създаването и управлява няколко успешни компании, сред които се отличава софтуерната фирма Донатикс, която е попадала в класацията на Business Insider за най-добри ИТ компании в България и нейни клиенти са фармацевтичните гиганти Байер и Санофи.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."