Курс Лични финанси - април 2022 - Finance Academy
Loading...
курс

Лични финанси - април 2022

Умения, които ще придобиеш

  • Ефективно бюджетиране
  • Изчисляване и разбиране на лична инфлация
  • Разбиране и боравене с видовете кредити
  • Изграждане на личен бюджет
  • Познаване на финансовите измами и как да се предпазим от тях
  • Работа и разбиране на платежни инструменти
  • Практически знания за работа с платежни средства

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за начинаещи инвеститори, които искат да научат фундаментите на съвременнтата икономика, както и хора, които искат да подобрят качеството си на живот, чрез ефективно управление на средствата си. Обучението може да послужи на всички, които живеят "от заплата до заплата" и искат да променят този начин на живот.Също така е подходящо за всеки един човек, независимо от кариерното му развитие, който иска да постигне финансова независимост.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 18 април. Обучението стартира на 18 април 2022 г., а лекциите ще се провеждат на запис, като ще бъдат провеждани Две Q&A сесиипо време на курса. Даните за тях ще бъдат обявени след започването на курса. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Видеата и учебните ресурси ще бъдат достъпни на 18 април от страницата на курса. Ще бъдат проведени няколко Q&A сесии на живо с преподавателя, на които курсистите ще могат да задават въпроси и да се разглеждат по-сложните неща от материала.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от теоретична част, която ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 7 и 8 май.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от Finance Academy, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от изпит.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн ранно записване до 8 април

200 лв.

Онлайн обучение с живи лекции, които ше бъдат записвани

1-годишен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

Явяване на изпит и сертификат

Даниела Бобева

Преподавател

Проф. Даниела Бобева е международен финансов експерт с над 20-годишен опит. Заема множество ръководни позиции, сред които първи вицепрезидент на Черноморската банка за търговия и развитие. В продължение на 11 години е директор на Европейската и международна дирекция в БНБ, където управлява проекти за въвеждане на европейските принципи и добри практики в банковата система на Египет, Черна гора, Сърбия, Албания, Македония. Бивш председател на агенцията за чуждестранни инвестиции (1995-1996), министър на търговията и външноикономическото сътрудничество (1997) и заместник министър-председател по икономическото развитие (2013-2014).

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."