Курс Данъчно облагане при недвижимите имоти - януари 2024 - Finance Academy
Loading...
курс

Данъчно облагане при недвижимите имоти - януари 2024

Умения, които ще придобиеш

  • Разбиране на данъчното облагане на недвижими имоти
  • Разграничаване на облагането при краткосрочно и дългосрочно отдаване
  • Разбиране на данъчните закони и разпоредби в България

Теми

Кога стартира курсът?

Обучението стартира на 15 януари 2024 г., а занятията ще се провеждат на запис, като ще бъдат проведена Q&A сесия на живо. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Видеата и учебните ресурси ще бъдат достъпни на 15 януари от страницата на курса. Ще бъде проведена Q&A сесия на живо с преподавателя, на която курсистите ще могат да задават въпроси и да се разглеждат по-сложните неща от материала.

Николай Такиев

Преподавател

Николай Такиев е магистър по „Счетоводство и бизнес анализ“ от Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Специалист с богата практика, през 2020 г. Николай става част от екипа на най-големия професионален сайт за счетоводство в България – portalschetovodstvo.bg като автор на статии, свързани с данъци и счетоводство. Тогава започва да се занимава активно и с преподаване на счетоводство и данъци като води  цялостни професионални програми и отделни семинари.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."