Курс Въведение в блокчейн - януари 2024 - Finance Academy
Loading...
курс

Въведение в блокчейн - януари 2024

Умения, които ще придобиеш

  • Разбиране на основите на блокчейн технологията
  • Разграничаване на различните механизми за консенсус
  • Анализ на блокчейн проекти
  • Разбиране на функцията на интелигентните договори
  • Микроинвестиране чрез NFT
  • Разбиране на принципите на токеномиката
  • Умение за работа с дигитални портфейли, покупка и продажба на криптовалута
  • Умение за due diligence (DYOR) за крипто проекти и идентифициране на потенциални заплахи
Виж още

Теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът „Въведение в блокчейн“ е подходящ за всички, които искат да добият основни знания за света на криптовалутите и блокчейн. Информацията ще бъде поднесена на достъпен език, с много примери за приложения на технологията в днешно време.

Курсът ще бъде полезен на всички без значение възраст и професионална област, които искат да научат как блокчейн индустрията променя бизнес логиката по цял свят.

Как мога да се запиша?

Курсът не може да бъде записан отделно. Записването в модула, от който обучението "Въведение в блокчейн" е част, е отворено до 22 януари. Можете да се запишете от ТУК. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за курса.

Кога стартира курсът?

Обучението стартира на 22 януари 2023 г., а занятията ще се провеждат на запис. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Видеата и учебните ресурси ще бъдат достъпни на 22 януари от страницата на курса. Курсистите ще могат да гледат лекциите в удобно за тях време. Какво включва обучението?

Онлайн

Онлайн обучение с видеа на запис

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Вяра Стефчева

Преподавател

Вяра Стефчева е експерт в бизнес развитието на компании от различни високотехнологични сектори. Изпълнителен директор е в Zahara Consult - агенция, предоставяща маркетинг услуги и консултации на организации от три континента. Опитът й включва работа по успешни проекти в сферата на информационните технологии, недвижимите имоти, финансите и блокчейн. Тя е един от водещите специалисти във Fintech индустрията и развитието на Web3.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."