Курс Инвестиции във взаимни фондове и ETF - март 2024 - Finance Academy
Loading...
курс

Инвестиции във взаимни фондове и ETF - март 2024

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за начинаещи финансови специалисти и инвеститори, които искат да се запознаят с основните концепции зад ETF. По време на курса, те ще имат шанса да разберат как биха могли да търгуват във взаимни фондове и ETF-и, какви са спецификите и потенциалната възвращаемост. Курсистите ще придобият полезни и практични знания, чрез които да могат да диверсифицират своя инвестиционен портфейл.

Как мога да се запиша?

Курсът е част от модул "Финансови пазари" и не може да бъде записан отделно. Модулът има за цел да даде на обучаващите се цялостна представа за финансовите пазари, включително за това как функционират, как курсистите могат да инвестират в тях и как могат да изградят диверсифициран инвестиционен портфейл. Можете да се запишете от ТУК.

Кога стартира курсът?

Обучението стартира на 11 март 2024 г., а занятията ще се провеждат на запис. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Видеата и учебните ресурси ще бъдат достъпни на 11 март от страницата на курса. Курсистите ще могат да гледат лекциите в удобно за тях време. Какво включва обучението?

Онлайн

Онлайн обучение с видеа на запис

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."