Курс Инвестиции в криптовалути - юни 2022 - Finance Academy
Loading...
курс

Инвестиции в криптовалути - юни 2022

Умения, които ще придобиеш

  • Разбиране основите на блокчейн и виртуалните пари
  • Видове портфейли
  • Оценка и пазарен потенциал на криптовалути
  • Работа с централизирани и децентрализирани борси
  • Разбиране на "умни договори" и техните специфики
  • Управление на риска при инвестиции
  • Работа с bridges и DeFi
  • Работа с депозити и заеми
Виж още

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за хора с интерес към криптовалутите, които искат да разберат как да се възползват от водещата рискова инвестиция, така и за начинаещи инвеститори, които искат да се научат да анализират и оценяват потенциала на конкретни криптовалути. Обучението може да послужи на традиционни инвеститори, които искат да диверсифицират инвестиционното си портфолио и да бъдат в крак с трендовете на пазара, както и на професионалисти, които вярват, че криптовалутите са бъдещето и искат да бъдат част от него.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 20 юни. Обучението стартира на 20 юни 2022 г., а занятията ще се провеждат на запис, като ще бъдат проведени Q&A сесии на живо на 30 юни и 7 юли, от 19:00 часа.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Първите видеа и учебни ресурси ще бъдат достъпни на 20 юни от страницата на курса. Ще бъдат проведени няколко Q&A сесии на живо с преподавателя, на които курсистите ще могат да задават въпроси и да се разглеждат по-сложните неща от материала.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от теоретична част, която ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 9 и 10 юли.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от Finance Academy, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от изпит.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн ранно записване до 10 юни

200 лв.

Онлайн обучение с видеа на запис

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

Явяване на изпит и сертификат

Валентин Михов

Преподавател

Валентин Михов e експерт и консултант в сферата на децентрализираните финанси. Той е един от първите български инвеститори, които разпознават потенциала на криптовалутите. Опитът му в сферата на бизнеса, блокчейн и машинното обучение му помагат да разработи редица проекти за анализ и структуриране на голям обем данни. Съосновател на Maycamp, портал за обучение на студенти по компютърни науки. Главен технологичен директор на Santiment – иновативна платформа за събиране и разпространение на данни за крипто пазара и тенденциите в него.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."