Курс Изграждане и изпълнение на инвестиционна стратегия - април 2023 - Finance Academy
Loading...
курс

Изграждане и изпълнение на инвестиционна стратегия - април 2023

Умения, които ще придобиеш

  • Изграждане на инвестиционен план
  • Създаване на инвестиционно портфолио
  • Анализиране на рискови фактори при инвестиране
  • Диверсифициране на инвестиционен портфейл
  • Използване на основни инструменти за управление на инвестиционен портфейл
  • Изготвяне на инвестиционна стратегия
  • Поддържане на инвестиционна стратегия

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за хора с интерес към инвестициите, които искат да придобият по-задълбочени знания и умения в управлението на инвестицинни стратегии. Обучението е препоръчително както начинаещи, които искат да се превърнат в успешни инвеститори дългосрочно, така и за инвеститори практици и за всички, които имат желанието да увеличат своите доходи.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 10 април. Обучението стартира на 10 април 2023 г., а занятията ще се провеждат на запис, като ще бъдат проведени две Q&A сесии, чиито дати ще бъдат обявени след преди започване на курса. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Видеата и учебните ресурси ще бъдат достъпни на 10 април от страницата на курса. Ще бъдат проведени няколко Q&A сесии на живо с преподавателя, на които курсистите ще могат да задават въпроси и да се разглеждат по-сложните неща от материала.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от теоретична част, която ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 29 и 30 април.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от Finance Academy, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

240 лв.

Онлайн обучение с видеа на запис

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

Явяване на изпит и сертификат

Георги Вулджев

Преподавател

Георги Вулджев е един от най-разпознаваемите млади икономически експерти в България. Работил е като икономист в Институт за пазарна икономика, след което става анализатор в EmergingMarketWatch, фирма за икономически, финансови и политически анализи, която работи директно с банки и инвестиционни фондове от цял свят. Като главен редактор на Експертен клуб за икономика е автор на редица предложения за реформи в сферата на икономическата политика в България. От години се занимава с инвестиционна тематика, работил е като автор на инвестиционни анализи за Tavex Gold & Exchange.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."