Курс Лични финанси - ноември 2021 - Finance Academy
Loading...
курс

Лични финанси - ноември 2021

Умения, които ще придобиеш

  • Ефективно бюджетиране
  • Изчисляване и разбиране на лична инфлация
  • Разбиране и боравене с видовете кредити
  • Изграждане на личен бюджет

Теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за начинаещи инвеститори, които искат да научат фундаментите на съвременнтата икономика, както и хора, които искат да подобрят качеството си на живот, чрез ефективно управление на средствата си. Обучението може да послужи на всички, които живеят "от заплата до заплата" и искат да променят този начин на живот.Също така е подходящо за всеки един човек, независимо от кариерното му развитие, който иска да постигне финансова независимост.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 22 ноември. Обучението стартира на 22 ноември 2021 г., а занятията ще се провеждат на живо, като ще бъдат провеждани всеки понеделник и срядаот 19:00 до 21:00 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Видеата и учебните ресурси ще бъдат достъпни на 17 януари от страницата на курса. Ще бъдат проведени няколко Q&A сесии на живо с преподавателя, на които курсистите ще могат да задават въпроси и да се разглеждат по-сложните неща от материала.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от теоретична част, която ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 11 и 12 януари.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от Finance Academy, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от изпит.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

240 лв.

Онлайн обучение с живи лекции, които ше бъдат записвани

1-годишен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

Явяване на изпит и сертификат

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."