Курс Основи на инвестициите - март 2023 - Finance Academy
Loading...
курс

Основи на инвестициите - март 2023

Умения, които ще придобиеш

  • Какво представлява инвестирането и защо трябва да инвестираме
  • Какви са различните видове инвестиционни активи
  • Какво е значението на "диверсификацията"
  • Какво представляват и как работят финансовите борси
  • Работа с финансови инструменти и калкулатори
  • Изграждане на личен финансов план
  • Създаване на инвестиционна стратегия

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за напълно начинаещи с интерес към инвестициите, които искат да разберат фундаментите на инвестирането на достъпен език, за напреднали, търсещи възможности за допълнителни доходи и финансова независимост и за професионалисти, които осъзнават, че през 2023 година спестяванията им губят стойност, ако не генерират доходност. Също така курсът е подходящ и за студенти, търсещи практически знания и умения за инвестиране в различни видове активи, както и всички, които искат да запишат цялостната програма по “Инвестиции и допълнителни доходи” във Finance Academy.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 27 март. Обучението стартира на 27 март 2023 г., а занятията ще се излъчват на живо, онлайн, като ще бъдат провеждани в платформата на Finance Academy. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде онлайн, с лекции, които ще бъдат излъчвани на живо. Първата лекция ще се проведе на 27 март от страницата на курса. Занятията ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 19 часа като ще бъде направен запис на лекциите, който да можете да гледате и в удобно за вас време.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от теоретична част, която ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 22 и 23 април.

Ще получа ли грамота след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете грамота от Finance Academy, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

Безплатен

Онлайн обучение на живо

Достъп до записите на лекциите, които да гледате в удобно за вас време

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

Участие в общност от бъдещи и настоящи инвеститори

Изпит

Явяване на редовен изпит и издаване на грамота

50 лв. до 12 април 2023 г.
100 лв. от 13 април до 21 април 2023

Георги Захариев

Преподавател

Георги Захариев е управлявал най-големия проект на Google за България – “Дигитален гараж”, консултирайки стотици собственици на бизнес. Професионалният му опит включва управление на стратегическите партньорства на SoftUni – най-голямата образователна организация за дигитални професии в България. Там успява да изгради стратегически партньорства с компании като Coca-Cola HBC, Telenor, Пощенска Банка, Zuhlke Engineering, Draft Kings, Software Group и други. Създава проектът Finance Academy с мисията да предостави достъпно обучение от практици в сферата на бизнеса, финансите и икономиката. Георги е сред основателите на Airbnb общността в България, стартирайки компания за управление на имоти за краткосрочен наем през 2015 година. Гост лектор на събития, сред които WordPress Meetup, Travel Academy, IoT Summit и други.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."