Курс Въведение в счетоводството - октомври 2023 - Finance Academy
Loading...
курс

Въведение в счетоводството - октомври 2023

Умения, които ще придобиеш

  • Работа със счетоводни документи
  • Познаване на счетоводните принципи
  • Разпознаване и класифициране на активи
  • Работа със счетоводни сметки
  • Осчетоводяване на сделки
  • Разбиране на същността на данъците

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Обучението е подходящо за напълно начинаещи, които имат интерес да научат повече за счетоводната професия и да преценят дали тя е подходящ избор за тяхното бъдещо професионално развитие. Курсът би бил полезен и на настоящи студенти по счетоводство, финансови мениджъри, начинаещи практикуващи счетоводители, собственици или управители на бизнес, които имат желание да повишат своето ниво на знания и самостоятелност във взимане на финансови решения. Обучението е подходящо и за всички, които искат да запишат цялостната програма по “Счетоводство и данъци” във Finance Academy.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 10 октомври. Обучението стартира на 10 октомври 2023г., а занятията ще се провеждат на живо, като ще бъдат провеждани в платформата на Finance Academy. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на живо. Първата лекция ще се проведе на 10 октомври от страницата на курса. Занятията ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 19 часа като ще бъде направен запис на лекциите, който да можете да гледате и в удобено за вас време.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от теоретична част, която ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 4 и 5 ноември.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете грамота от Finance Academy, ако получите оценка над Мн. добър 5.00, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

Безплатен

Онлайн обучение на живо

Достъп до записите на лекциите, които да гледате в удобно за вас време

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

Участие в общост от бъдещи и настоящи счетоводители

Изпит

Явяване на редовен изпит и издаване на грамота

50 лв. до 26 октомври 2023 г.
100 лв. от 27 октомври до 2 ноември 2023 г.

Николай Такиев

Преподавател

Николай Такиев е магистър по „Счетоводство и бизнес анализ“ от Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Пред периода 2017-2019 г. работи като счетоводител в компания, която е специализирана в счетоводното обслужване на управляващи дружества, договорни фондове и инвестиционни посредници. От началото на 2020 г. стартира дейност като счетоводител на свободна практика с разнообразно портфолио от клиенти, извършващи дейност в различни сектори на икономиката. През 2020 г. Николай става част от екипа на най-големия професионален сайт за счетоводство в България – portalschetovodstvo.bg като автор на статии, свързани с данъци и счетоводство. През същата година Николай започва да се занимава активно с преподаване на счетоводство и данъци като води, както цялостни професионални програми по счетоводство, така и отделни семинари на редица теми.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."