Кои са секторите, в които криптовалутите ще се развиват през следващите години? - Finance Academy
Loading...
Кои са секторите, в които криптовалутите ще се развиват през следващите години?
Изминало събитие
Дата:
15 юни 2023
Час:
19:00
Лектор:
Спас Дамянов

Събитието е вече изминало, но все още може да го гледаш на запис.

Гледай безплатно онлайн уебинар на тема Кои са секторите, в които криптовалутите ще се развиват през следващите години? нa 15 юни 2023 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Спас Дамянов.

За семинара
За сравнително кратко време криптовалутите навлязоха и успяха да се развият в различни сфери чрез нови бизнес и технологични решения. Зад финансовите успехи на много проекти се крие приложението и бизнес логиката на криптовалутите и технологиите, стоящи зад тях. Кои сектори успяха да се възползват максимално от стремглавото развитие на крипто технологиите и кои предстои да се възползват през следващите години? Как да разглеждаме бизнес приложенията на криптовалутите като инвеститори и как да се възползваме от бъдещите ръстове? Отговори на тези въпроси ще откриете в настоящия уебинар.
За лектора
Спас Дамянов
Спас Дамянов започва да се занимава с онлайн бизнес през 2014-та година. Докато завършва Технически университет - София, вече има няколко успешни начинания с афилиейт маркетинг и дропшипинг модели. От 2017-та година започва активно да инвестира в криптоактиви. Собственик на дигитална агенция и част от стартъп за крипто гейминг.
Спас Дамянов Photo