Пет големи грешки, които начинаещите инвеститори допускат - Finance Academy
Loading...
Пет големи грешки, които начинаещите инвеститори допускат
Изминало събитие
Дата:
19 септември 2023
Час:
19:00
Лектор:
Георги Вулджев

Събитието е вече изминало, но все още може да го гледаш на запис.

Гледай безплатно онлайн уебинар на тема “Пет големи грешки, които начинаещите инвеститори допускат“ нa 19 септември 2023 г. (вторник) от 19:00 часа с лектор Георги Вулджев.
За семинара
Инвестирането е индивидуален процес, който се влияе от нашия житейски опит, индивидуалност, склонност към риск, социална среда и много други фактори. Общото е, че в началото всички допускаме повече грешки. В този уебинар ще говорим за петте основни грешки, които начинаещите инвеститори допускат и как биха могли да бъдат избегнати. Ще засегнем основни принципи в инвестирането, които да ни помогнат да избягваме грешките на начинаещия, като същевременно изграждаме нашите модели и стратегии на инвестиране.
За лектора
Георги Вулджев
Георги Вулджев е главен редактор и икономист на Експертен клуб за икономика и политика. Неговите статии по икономически и са публикувани както в български, така и в международни издания, изготвял е икономически анализи и прогнози за фирми като Deloitte и Банка ДСК. Започва професионалния си път като икономист в Института за пазарна икономика, а понастоящем работи и като икономически анализатор в EmergingMarketWatch. Бил е седмичен колумнист по инвестиционни теми към блога на Tavex и от 2020 е част от лекторите на Finance Academy с фокус върху инвестиционна тематика.
Георги Вулджев Photo