Маркетинг след покупката: Как да увеличим продажбите си чрез Facebook групa? - Finance Academy
Loading...
Маркетинг след покупката: Как да увеличим продажбите си чрез Facebook групa?
Изминало събитие
Дата:
27 септември 2023
Час:
19:00
Лектор:
Вяра Стефчева

Събитието е вече изминало, но все още може да го гледаш на запис.

Гледай безплатно онлайн уебинар на тема “Маркетинг след покупката: Как да увеличим продажбите си чрез Facebook групa?“ нa 27 септември 2023 г. (сряда) от 19:00 часа с лектор Вяра Стефчева.
За семинара
За повечето бизнеси най-трудното и в маркетинга е да бъде направена първата покупка. Не по-малко важно е обаче какво правим след това и как успяваме да задържим клиентите си, да ги направим наши фенове и да създадем съвместна общност. Facebook групите са един изключително мощен и интересен инструмент в тази посока. Именно за тази интересна и изключителна важна част от маркетинга ще поговорим в предстоящия уебинар.
За лектора
Вяра Стефчева
Вяра Стефчева е експерт в бизнес развитието на компании от различни високотехнологични сектори. Изпълнителен директор е в Zahara Consult - агенция, предоставяща маркетинг услуги и консултации на организации от три континента. Опитът ѝ включва работа по успешни проекти в сферата на информационните технологии, недвижимите имоти, финансите и блокчейн. Тя е един от водещите специалисти във Fintech индустрията и развитието на Web3. През годините е била главен редактор на медия за софтуерна разработка, като има опит и в сферата на продажбите.
Вяра Стефчева Photo