Мисълта като двигател на успеха: Открийте 8 техники за постигане на прогрес - Finance Academy
Loading...
Мисълта като двигател на успеха: Открийте 8 техники за постигане на прогрес
Изминало събитие
Дата:
28 ноември 2023
Час:
19:00
Лектор:
Ива Панайотова

Събитието е вече изминало, но все още може да го гледаш на запис.

Гледай безплатно онлайн уебинар на тема “Мисълта като двигател на успеха: Открийте 8 техники за постигане на прогрес“ нa 28 ноември 2023 г. (вторник) от 19:00 часа с лектор Ива Панайотова.

Линк към Sli.do за задаване на въпроси към лектора
За семинара
Присъединете се към нашия уебинар, където ще разгледаме ключовата роля на мисленето и нагласата в постигането на нашите цели. Познанието, че отношението, с което се отнасяме към всяка задача, има пряко въздействие върху нейните резултати, е съществено за успеха. Но да знаем това е едно, а да приложим знанието е съвсем различно. Този уебинар е специално създаден, за да ви предостави осем практически техники за позициониране на ума и настройването на правилната нагласа, които да приложите във вашия живот и работа. Ще обсъдим „гимнастиката“ за мозъка, която е не по-малко важна от физическата активност, тъй като научните изследвания показват, че мозъкът е като мускул - колкото повече го тренираме, толкова по-добре ни служи в стремежа към нашите амбиции. Заповядайте да разгърнем заедно потенциала на нашия най-мощен инструмент - мозъка, и да открием как да го използваме ефективно за реализацията на нашите цели.
За лектора
Ива Панайотова
Ива Панайотова е Интелект-тренер и професионалист в сферата на управление на персонала с две десетилетия успешна кариера, в която изпъква с оптимизиране на процедурите за наемане на чуждестранни работници в България и бързия подбор на кадри. Нейният метод, преобразяващ предизвикателствата в успехи чрез позитивизъм и иновативно мислене, е това, което я прави успешна в областта.
Ива Панайотова Photo