Excel: полезни трикове и похвати в счетоводството и ежедневието - Finance Academy
Loading...
Excel: полезни трикове и похвати в счетоводството и ежедневието
Изминало събитие
Дата:
17 януари 2024
Час:
19:00
Лектор:
Иво Кирилов

Събитието е вече изминало, но все още може да го гледаш на запис.

Гледай безплатно онлайн уебинар на тема “Excel: полезни трикове и похвати в счетоводството и ежедневието“ нa 17 януари 2024 г. (сряда) от 19:00 часа с лектор Иво Кирилов .

Линк към Sli.do за задаване на въпроси към лектора
За семинара
Всички са чували и в някаква степен ползват Excel в работата и ежедневието си. Повечето хора знаят, че Excel предоставя огромен набор от възможности и полезни функции, но същевременно не знаят с какво конкретно може да е полезно използването му. В този уебинар ще бъдат представени интересни похвати, ползвани в практиката на един счетоводител. Ще се придобият и знания, които ще може с лекота да бъдат ползвани, когато е необходимо да се проследят хронологични събития, да се разреши даден проблем, касаещ изчисления или да се започне надграждане, стъпвайки върху наученото в уебинара.
За лектора
Иво Кирилов
Иво Кирилов работи като оперативен счетоводител в Сънеко инженеринг ЕООД, компания, която се занимава с полагане на огнезащитно покритие на метални конструкции. Паралелно надгражда квалификацията си по счетоводство и контрол в Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Уменията си в Excel усвоява покрай ежедневените казуси, с които се сблъсква един оперативен счетоводител. С времето изгражда широк набор от валидирани в практиката полезни знания за ежедневието, които ще сподели в предстоящия уебинар.
Иво Кирилов Photo