Как да подбираме акции за по-малко от 2 минути - Finance Academy
Loading...
Как да подбираме акции за по-малко от 2 минути
Онлайн събитие
Безплатно
Дата:
25 април 2024
Час:
19:00
Лектор:
Георги Вулджев
Остават:
Записани онлайн : 242 / 2000
Гледай безплатно онлайн уебинар на тема “Как да подбираме акции за 2 минути или по-малко“ нa 25 април 2024 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Георги Вулджев.Линк към Sli.do за задаване на въпроси към лектора
За семинара
Глобалните капиталови пазари ни предоставят огромно множество от потенциални инвестиции. Преди въобще да се впуска в задълбочен анализ, добрият инвеститор може още на пръв поглед, за минута или две, да прецени дали една компания би могла да е добра инвестиция за неговите цели. Умението бързо да филтрираме и отсяваме акциите според нашите критерии е ключово, за да спестим време и усилия. Как обаче да се ориентираме, особено, ако сме начинаещи? Това е въпросът, върху който ще се фокусираме в този семинар.
За лектора
Георги Вулджев
Георги Вулджев е икономически и финансов анализатор с дългогодишен опит в EmergingMarketWatch, аналитична компания с фокус върху развиващите се пазари. Той е част и от Експертен клуб за икономика и политика (ЕКИП), неправителствена организация, където е автор на редица предложения за икономически и финансови реформи в България. От 2020 г. е водещ лектор на два курса в редовната програма за инвестиции и допълнителни доходи на Finance Academy.
Георги Вулджев Photo
Ресурси
Няма ресурси за този уебинар