Отвъд нормата: иновативните бизнес модели в България - Finance Academy
Loading...
Отвъд нормата: иновативните бизнес модели в България
Изминало събитие
Дата:
28 май 2024
Час:
19:00
Лектор:
Йонко Чуклев

Събитието е вече изминало, но все още може да го гледаш на запис.

Гледай безплатно онлайн уебинар на тема “Отвъд нормата: иновативните бизнес модели в България“ нa 28 май 2024 г. (вторник) от 19:00 часа с лектор Йонко Чуклев.Линк към Sli.do за задаване на въпроси към лектора
За семинара
Иновациите са ключов фактор за успех на всеки един бизнес в съвременния динамичен свят. Те са особено ключови за българските фирми, които често нямат мащаба и големия домашен пазар на чуждестранните си конкуренти. 

В предстоящия уебинар ще разгледаме следните бизнес модели:

*премиум
*допълнителни услуги
*препродажба
*low touch
*партньорства

Ще разгледаме и как различни компании ги прилагат в България.
Всички тези бизнес модели ще бъдат онагледени с реални примери от българския бизнес, а на възникналите въпроси ще бъде отговорено в частта за въпроси и отговори.Лекторът Йонко Чуклев има дъгогодишен опит в сферата на иновациите на локално и глобално ниво. По време на уебинара лекторът ще представи динамиката и логиката на това как бизнесът в България възприема иновациите, за  да бъде конкурентен в световен мащаб.
За лектора
Йонко Чуклев
Йонко Чуклев е оперативен директор на p2p lending платформата Afranga. Част е управителния съвет на Българска стопанска камара и е заместник-председател и съосновател на сдружение „Професионална асоциация по роботика и автоматизация“(PARA). Йонко е магистър по право от СУ "Св. Климент Охридски", изучавал е и "Алтернативни инвестиции" в London School of Economics.
Йонко Чуклев Photo