Как да тестваме пазара и да пуснем нов продукт? - Finance Academy
Loading...
Как да тестваме пазара и да пуснем нов продукт?
Изминало събитие
Дата:
27 юни 2024
Час:
19:00
Лектор:
Живко Джамяров

Събитието е вече изминало, но все още може да го гледаш на запис.

Гледай безплатно онлайн уебинар на тема “Как да тестваме пазара и да пуснем нов продукт?"“ нa 27 юни 2024 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Живко Джамяров.Линк към Sli.do за задаване на въпроси към лектора
За семинара

Интересувате се от тестване на пазара и пускане на нов продукт, но не сте сигурни как да започнете? Разбирането на процеса на тестване и успешното лансиране на продукт е от съществено значение за всеки предприемач. На нашия уебинар ще отговорим на всички ваши въпроси и ще разгледаме възможностите и предизвикателствата, свързани с лансирането на нов продукт. Основните стъпки през които ще преминем в този уебинар са:


  • Анализ на пазара и идентифициране на потребностите
  • Разработване на минимално жизнеспособен продукт (MVP)
  • Стратегии за валидиране на идеи и събиране на обратна връзка
  • Създаване на ефективен маркетингов план за стартиранеПрисъединете се към нас, за да разберете повече за ключовите стъпки и да превърнете вашата идея в успешен продукт.

За лектора
Живко Джамяров
Живко Джамяров е вдъхновител и съосновател на Ансестрал Суперфудс, проект за покълнали и ферментирали функционални храни, който създава с партньорите си през 2017 г. Живко е предприемач от 2009 г., като е участвал в изграждането на различни проекти в сферата на биологичните и здравословни храни. Обича да създава решения в полза на здравето на хората, като черпи мъдрост и вдъхновение от съвършенството на природата. Смята, че качествената и чиста храна е важен фундамент за човешкото здраве. Вярва, че хората могат да постигнат дълголетие чрез правилно обмислена стратегия за здраве и холистичен подход.
Живко Джамяров Photo