Инвестиции по време на война: Какво да очакваме от световните пазари? - Finance Academy
Loading...
Уебинар

Инвестиции по време на война: Какво да очакваме от световните пазари?

17.03.22 19:00 - 21:00 Webinar hall 1 Webinars Радослав Шаллиев
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Инвестиции по време на война: Какво да очакваме от световните пазари?" нa 17 март 2022 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Радослав Шаллиев.

За Уебинара

По какъв начин ще се отрази войната в Украйна на световните пазари и какви са очакванията от развитието на конфликта? Ще разгледаме възможните сценарии и каква история има, когато говорим за инвестиции по време на кризисна ситуация. Какво движи световните пазари в такъв момент и какви са очакваните реакции в световен мащаб.
  • Каква се е случило в близкото минало със световните пазари по време на криза?
  • Какво следва в света на инвестициите?
  • Кои активи се представят добре по време на война?
  • Какви промени да очакваме?
  • За какво трябва да внимаваме и какво трябва да следим на световните пазари?
  • Този едночасов уебинар ще отговори на много от въпросите, свързани със актуалната информация в света на инвестициите. С наученото в него ще можете сами да прецените вашите бъдещи инвестиционни цели.

За Лектора

Радослав Шаллиев

"Радослав Шалиев започва обучението си в St. Claures Oxford и след това получава бакалавърска степен от University of Leicester. Той е и основател на Goldaroо.gold, компания, която предлага инвестиционни услуги в сферата на финансовите деривати и безналично злато. За това спомагат и образованието, което получава в Chartered Institute for Securities and Investment в Лондон. Квалифициран е като професионален инвеститор спрямо действащите Европейски директиви на ESMA и търгува на международните капиталови пазари за собствена сметка от над десетилетие. Работил е в няколко от топ 10 в света инвестиционни посредници с фокус върху бизнес развитие и операционен риск. Oбразование: St Clares Oxford - International Baccalaureate Diploma University of Leicester, UK - BA Management Studies Chartered Institute for Securities and Investment, London - Managing Operational Risk in Financial Institutions"
Радослав Шаллиев photo