fbpx

Контакти

Тел.

+359877090951

Имейл

Локация

Бул. Васил Левски 65, гр. София

Свържете се с нас!

Често задавани въпроси

Finance Academy представлява изцяло образователен продукт. Ние не предлагаме инвестиционни консултации и съвети. Нашите лектори и ментори са хора от практиката, които споделят личния си опит, граден с години практика.

Образователните програми на Finance Academy  са подходящи за мениджъри, служители и предприемачи, които искат да повишат финансовата си култура.

Лекциите се провеждат единствено онлайн, като курсистите имат възможност да участват в учебните занятия по време на предаване на живо или да гледат лекции и материали в удобно за тях време в своя профил.

Finance Academy предлага гаранция от 14 дни, в които всеки курсист, записан за платен курс има право да заяви възстановяване на заплатената сума, ако не е доволен от качеството на обучение.

Програма „Инвестиции и лични финанси“ стартира на 10 март 2021 и завършва на 29 август 2021. Общата продължителност на програмата е 6 календарни месеца, а лекциите се провеждат 2 пъти седмично от 19:00 с цел удобство на курсистите.

Програма „Бизнес и предприемачество“ стартира на 9 март 2021 и завършва на 29 август 2021. Общата продължителност на програмата е 6 календарни месеца, а лекциите се провеждат 2 пъти седмично от 19:00 с цел удобство на курсистите.

Всеки курс може да бъде записан отделно след успешно заплащане на таксата на курса. 

Курсовете стартират по предварително обявена програма, която можете да видите в страницата на всяко отделно обучение.

Да. Повечето курсове във Finance Academy се провеждат на живо и всички курсисти имат възможността да комуникират директно с лекторите. 

 

Допълнително в рамките на всеки курс са предвидени сесии на живо с въпроси и отговори. 

Всеки от курсовете в рамките на програмата по „Бизнес и предприемачество“ завършва с проект.

Целта на програмата е при завършване да имате завършен бизнес проект, който можете да представите пред партньори и инвеститори. 

 

Завършеният проект се презентира в рамките на Demo day пред жури от инвеститори и предприемачи, които дават оценка. Обучаемите имат шанса да получат инвестиране и да изградят дългосрочни партньорства, ако проектът има релевантна пазарна стойност.

Курсистите в рамките на цялостната програма по инвестиции и лични финанси имат възможността да оценяват на живо проектите на обучаващите се в програмата по „Бизнес и предприемачество“, да инвестират в тях и да намерят своите дългосрочни партньори.

Ако не сте участвали в първия безплатен курс от програмата и не сте преминали изпита успешно, нямате право да запишете за цялостната програма. Може да се записвате за отделните  курсове от програмата, които са отворени за записване за курсисти, които не са взели успешно приемния изпит или търсят допълнителна квалификация.