Бизнес и предприемачество - април 2023 - Finance Academy
Loading...
модул

Бизнес и предприемачество - април 2023

3 курса в модула
3 кредита

Курсове в модула

Умения, които ще придобиеш

 • Изграждане на бизнес план
 • Адаптация на бизнес план
 • Анализ и прилагане на бизнес модели
 • Разбиране на различните роли в стартиращ бизнес проект
 • Изграждане на конкурентно предимство
 • Оценка на риска
 • Дефиниране на потенциални клиенти
 • Създаване на маркетингова стратегия
 • Бюджетиране на стартираща или млада компания
 • Анализ на пазара и конкуренцията
 • Оптимизация на продажбите
 • Разработване на бранд
 • Изграждане на представяне на бизнес идея
 • Основни умения за презентиране на идеи
 • Комуникационни умения
Виж още

За кого е подходяща програмата?

Обучението е подходящо както за студенти и хора без опит с интерес към предприемачеството и света на бизнеса, така и за мениджъри и предприемачи, които търсят систематизиран подход и структура при управлението на проектите и бизнеса си. Модулът е подходящ за хора, които имат бизнес идея и искат да я осъществят, както и за хора, които вече имат съществуващ малък бизнес и искат да добавят знания и умения, с които бизнесът да се развива успешно За модула е необходим английски език на основно ниво и достъп до интернет.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира програмата?

Записването в модулa е отворено до 24 април. Обучението стартира на 24 април 2023 г., а занятията ще се провеждат на запис, като ще бъдат проведени Q&A сесии на живо. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Видеата и учебните ресурси ще бъдат достъпни в деня на стартиране на всеки един от курсовете. Ще бъдат проведени няколко Q&A сесии на живо с преподавателите, на които курсистите ще могат да задават въпроси и да се разглеждат по-сложните неща от материала.

Колко струва обучението в програмата и какво включва?

Онлайн

350 лв.

Онлайн обучение с видеа на запис

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Достъп до 1 затворена Facebook група с курсистите

Явяване на изпити и сертификати за професионална квалификация от НАПОО към МОН и Finance Academy при успешно завършване

Йонко Чуклев

Преподавател

Йонко Чуклев е оперативен директор на p2p lending платформата Afranga и финансов мениджър на стартъпа за протеинови бонбони Cardinal Bites. Част е управителния съвет на Българска стопанска камара и е заместник-председател и съосновател на сдружение „Професионална асоциация по роботика и автоматизация“ (PARA).
Професионалният му опит включва работа между София и Лондон, работил е и по проекти в Ню Йорк.
Йонко е магистър по право от СУ "Св. Климент Охридски", а през 2015 г. учи "Алтернативни инвестиции" в London School of Economics
Бил е лектор на събития като TEDxSofiaUniversity, Robotics Strategy Forum, European Digital Week, StartUP@Blagoevgrad и е участвал като икономически и технологичен анализатор в множество медии у нас.

Георги Захариев

Преподавател

Георги Захариев е управлявал най-големия проект на Google за България – “Дигитален гараж”, консултирайки стотици собственици на бизнес. Професионалният му опит включва управление на стратегическите партньорства на SoftUni – най-голямата образователна организация за дигитални професии в България. Там успява да изгради стратегически партньорства с компании като Coca-Cola HBC, Telenor, Пощенска Банка, Zuhlke Engineering, Draft Kings, Software Group и други. Създава проектът Finance Academy с мисията да предостави достъпно обучение от практици в сферата на бизнеса, финансите и икономиката. Георги е сред основателите на Airbnb общността в България, стартирайки компания за управление на имоти за краткосрочен наем през 2015 година. Гост лектор на събития, сред които WordPress Meetup, Travel Academy, IoT Summit и други.

Антоан Шотаров

Преподавател

Антоан е предприемач и университетски преподавател. Притежава докторска степен по икономика за изследване свързано с влиянието на иновациите върху конкурентоспособността. През последните няколко години Антоан участва в създаването и управлява няколко успешни компании, сред които се отличава софтуерната фирма Донатикс, която е попадала в класацията на Business Insider за най-добри ИТ компании в България и нейни клиенти са фармацевтичните гиганти Байер, Санофи, Байерсдорф, както и Световната Здравна Организация.

Бизнес и предприемачество - април 2023

3 курса в модула
3 кредита
Бизнес и предприемачество - април 2023
Бизнес и предприемачество - април 2023