Стартиране и управление на бизнес - септември 2024 - Finance Academy
Loading...
модул

Стартиране и управление на бизнес - септември 2024

Начало: 23 септември 2024
11 седмици
3 курса в модула
Запиши се

Курсове в модула

Умения, които ще придобиеш

 • Създаване и управление на организационни процеси
 • Управление на собствен бизнес
 • Управление на екип и процеси
 • Създаване и управление на управленски бюджети
 • Разбиране на регистрационни процедури
 • Оценка на разходите
 • Избор на подходяща правна форма на търговско дружество
 • Успешен избор на име на дружество и предмет на дейност
 • Уреждане на отношения между съдружниците
 • Идентифициране на възможни проблеми при регистрацията на дружество
 • Изграждане на бизнес план
 • Адаптация на бизнес план
 • Анализ и прилагане на бизнес модели
 • Разбиране на различните роли в стартиращ бизнес проект
 • Изграждане на конкурентно предимство
 • Оценка на риска
 • Анализ на бизнес идеи и разпознаване на бизнес възможности
 • Определяне на стойностно предложение и конкурентни предимства на бизнеса
Виж още

За кого е подходящ модулът?

Модулът „Стартиране и управление на бизнес“ е идеален за всички, които искат да придобият фундаментални знания и практически умения в сферата на бизнес управлението и стартирането на нова фирма. Той е създаден с мисъл за начинаещи предприемачи, които имат идея за бизнес, но не знаят откъде да започнат. Модулът е отличен избор за млади професионалисти и студенти, които искат да изградят успешна кариера в бизнеса, като им помага да разберат основните принципи на бизнес управлението и да получат практически опит в проектирането и управлението на проекти.

Освен това, съществуващите бизнес собственици ще намерят модула полезен за оптимизиране на процесите и подобряване на управлението на проектите си, чрез нови инструменти и стратегии за повишаване на ефективността и успеха на своята компания. Модулът е също така подходящ за мениджъри и ръководители на екипи, които искат да усъвършенстват уменията си в областта на стратегическото управление и управление на проекти.

Независимо от вашия предишен опит и професионални цели, модулът „Стартиране и управление на бизнес“ е създаден да ви помогне да разширите своите умения и да постигнете успех в бизнес света. 

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира програмата?

Записването в модулa е отворено до 20 септември. Обучението стартира на 23 септември 2024 г., а занятията ще се провеждат на запис, като ще бъдат проведени Q&A сесии на живо. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Видеата и учебните ресурси ще бъдат достъпни в деня на стартиране на всеки един от курсовете. Ще бъдат проведени няколко Q&A сесии на живо с преподавателя, на които курсистите ще могат да задават въпроси и да се разглеждат по-сложните неща от материала.

Колко струва обучението в модула и какво включва?

Онлайн

350 лв.

Онлайн обучение с видеа на запис

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Явяване на изпити и сертификати за професионална квалификация от НАПОО към МОН и Finance Academy при успешно завършване

Йонко Чуклев

Преподавател

Йонко Чуклев е оперативен директор на p2p lending платформата Afranga и финансов мениджър на стартъпа за протеинови бонбони Cardinal Bites. Част е управителния съвет на Българска стопанска камара и е заместник-председател и съосновател на сдружение „Професионална асоциация по роботика и автоматизация“ (PARA).
Професионалният му опит включва работа между София и Лондон, работил е и по проекти в Ню Йорк.
Йонко е магистър по право от СУ "Св. Климент Охридски", а през 2015 г. учи "Алтернативни инвестиции" в London School of Economics
Бил е лектор на събития като TEDxSofiaUniversity, Robotics Strategy Forum, European Digital Week, StartUP@Blagoevgrad и е участвал като икономически и технологичен анализатор в множество медии у нас.

Антоан Шотаров

Преподавател

Д-р Антоан Шотаров е предприемач и университетски преподавател. Притежава докторска степен по икономика за изследване свързано с влиянието на иновациите върху конкурентоспособността. През последните няколко години Антоан участва в създаването и управлява няколко успешни компании, сред които се отличава софтуерната фирма Донатикс, която е попадала в класацията на Business Insider за най-добри ИТ компании в България и нейни клиенти са фармацевтичните гиганти Байер, Санофи, Байерсдорф, както и Световната здравна организация.

Ивелина Дахлянова

Преподавател

Ивелина Дахлянова е опитен адвокат, съдружник в "Дахлянова, Цолева енд партнърс".
Специализира в областта на правното обслужване на български и чуждестранни търговски дружества и има богата експертиза в правилното полагане  на юридическите основи на различни видове бизнес.

Стартиране и управление на бизнес - септември 2024

Начало: 23 септември 2024
11 седмици
3 курса в модула
Запиши се
Стартиране и управление на бизнес - септември 2024 Запиши се
Стартиране и управление на бизнес - септември 2024