Курс Наръчник на пътешественика: бюджет и организация на пътуванията - септември 2023 - Finance Academy
Loading...
курс

Наръчник на пътешественика: бюджет и организация на пътуванията - септември 2023

Умения, които ще придобиеш

  • Организация на пътувания
  • Планиране на разходи
  • Ефективно търсене на информация и най-добри оферти
  • Съчетаване на дестинации
  • Планиране на преживявания на място

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за всички, които се интересуват от пътуване с ограничен бюджет и от подобряване на уменията си за организиране на пътувания. Обучението е предназначено за тези, които винаги са мечтали да пътуват, но не са сигурни как да планират своите приключения. Курсът би бил полезен на млади пътешественици и студенти, които искат да пътуват, но са с ограничени финансови възможности, самостоятелни пътешественици, които предпочитат да пътуват самостоятелно, както и дигитални номади, които искат да работят дистанционно и да пътуват едновременно. Независимо дали сте начинаещи или опитни пътешественици, в края на курса ще разполагате с уменията и увереността да планирате, резервирате и да се наслаждавате на пътуванията си, без да харчите прекалено много. Участниците ще научат ценни стратегии и съвети, за да се възползват максимално от бюджета си за пътуване и да намалят разходите.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 4 септември. Обучението стартира на 4 септември 2023 г., а занятията ще се провеждат на запис, като ще бъдат проведени няколко Q&A сесии на живо. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде онлайн, с лекции на запис и Q&A сесии онлайн, на живо. Първата лекция ще можете да гледате от 4 септември на страницата на курса. Записите могат да бъдат гледани в удобно за вас време.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от теоретична част, която ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 23 и 24 септември. Изпитът е по желание, като предоставя възможност за валидиране на знанията, получени по време на курса. 

Ще получа ли грамота след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете грамота от Finance Academy, ако получите оценка над Мн. добър 5.00.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

Безплатен

Онлайн обучение на запис

Достъп до записите на лекциите, които да гледате в удобно за вас време

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

Участие в затворена общност

Изпит

Явяване на изпит и издаване на грамота

50 лв. до 21 септември 2023 г.

Катерина Николич

Преподавател

Катерина Николич e пътешественик на 27 години, който е обиколил 48 държави, а съвсем скоро ще бъдат цели 50! Сред нейните посетени държави са Япония, Южна Корея, Индонезия, Тайланд, Панама, Колумбия, Саудитска Арабия, Доминикана, Южна Африка, Танзания, Исландия, Египет, Йордания и много други. Някои от страните е посещавала за няколко дни, а в други е оставала по цели месеци. Катерина има и дългогодишен опит като екскурзовод и организатор на пътувания за различни български туристически агенции, което е допринесло за познанията й по темата "Как да организираме пътуванията си и как да пътуваме по-бюджетно".

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."