Курс Основи на счетоводството за предприемачи - юли 2024 - Finance Academy
Loading...
курс

Основи на счетоводството за предприемачи - юли 2024

Начало Начало: 01 юли 2024
продължителност 4 седмици
кредити 1 кредита
Basics
Запиши се
Основи на счетоводството за предприемачи - юли 2024 Запиши се

Умения, които ще придобиеш

  • Работа със счетоводни документи
  • Познаване на счетоводните принципи
  • Разпознаване и класифициране на активи
  • Работа със счетоводни сметки
  • Осчетоводяване на сделки
  • Разбиране на същността на данъците

Теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът "Основи на счетоводството за предприемачи" е подходящ за всички, които желаят да започнат свой бизнес и да управляват финансовите му аспекти ефективно. Обучението е идеално за начинаещи предприемачи, които нямат предишен опит в счетоводството и искат да се запознаят с основните счетоводни принципи и практики. Също така, курсът е подходящ за собственици на малки и средни предприятия, които искат да подобрят своите умения и знания в областта на счетоводството.
Ако сте фрийлансър или самонает и искате да разберете как да регистрирате дейността си и да спазвате счетоводните изисквания, този курс ще ви предостави необходимите насоки. В допълнение, курсът е полезен за всеки, който планира да разшири своя бизнес и иска да се запознае с различните видове фирмени структури и техните счетоводни изисквания.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 1 юли. Обучението стартира на 1 юли 2024 г., а занятията ще се провеждат на запис, като е предвидена и Q&A сесия на живо. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението ще бъде на запис. Видеата и учебните ресурси ще бъдат достъпни на 1 юли от страницата на курса. Ще бъде проведена Q&A сесия на онлайн, на живо с преподавателя, на която курсистите ще могат да задават въпроси и да се разглеждат по-сложните неща от материала.


Колко струва обучението в курса и какво включва?


Онлайн

100 лева

Онлайн обучение с видеа на запис

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Мирела Георгиева

Преподавател

Мирела Георгиева има бакалавърска степен по „Счетоводство“ от Университета по национално и световно стопанство (УНСС). По време на следването си започва да практикува като оперативен счетоводител в счетоводна кантора, обслужваща малки и средни предприятия. Впоследствие надгражда квалификацията си и с магистърска степен по „Одитинг“ в Университета по национално и световно стопанство. В момента има своя счетоводна кантора, обслужваща малки и средни предприятия в различни сфери на икономиката.

Основи на счетоводството за предприемачи - юли 2024

Начало: 01 юли 2024
4 седмици
1 кредита
Basics
Запиши се
Основи на счетоводството за предприемачи - юли 2024 Запиши се
Основи на счетоводството за предприемачи - юли 2024

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."